prof. Ing. Ivo Vondrák, CSc.

  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.12.2018 10:41:00

Kraj najde způsob, jak pozůstalým nabídnout pomocnou ruku

Kraj najde způsob, jak pozůstalým nabídnout pomocnou ruku

Vyjádření hejtmana Moravskoslezského kraje Ivo Vondráka k důlnímu neštěstí na Karvinsku

 Je to obrovské neštěstí. Exploze v Dole ČSM u nás úplně proměnila předvánoční atmosféru. Vyjadřuji hlubokou soustrast všem pozůstalým. Rodinám i blízkým přátelům, kterým včerejší tragédie tak zásadně obrátila život naruby. Téměř kilometr pod zemí přišli o život otcové rodin, manželé, prostě lidé, kteří jsou pro své blízké nenahraditelní, a po kterých zůstane neskutečná prázdnota.

Ač jsem osobně neznal nikoho z těch, kteří včera přišli o život, cítím i já obrovský smutek a hlavně bezmoc. Kromě slov útěchy mohu slíbit, že Moravskoslezský kraj najde způsob, jak pozůstalým nabídnout pomocnou ruku. A stejně jako všichni si ze srdce přeji, aby se podobné nešťastné události už nikdy neopakovaly.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama