prof. Ing. Ivo Vondrák, CSc.

  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.10.2018 12:54:00

Krajský úřad otevře své dveře na vlně 1. republiky

Krajský úřad otevře své dveře na vlně 1. republiky

Státní svátek 28. října, kdy si připomínáme 100 let od vzniku Československa, mohou lidé oslavit i na Dni otevřených dveří Krajského úřadu Moravskoslezského kraje v Ostravě.

 Od 10 do 14 hodin čeká na návštěvníky zábava a poučení v rytmu prvorepublikového swingu, jazzu i moderního popu. Připraven je zajímavý program pro celou rodinu.

„Chceme, aby návštěvníci poznali krajský úřad i jinak než jako formální veřejnou instituci. Aby ho vnímali jako organizaci se vstřícnými zaměstnanci, kteří jim poskytují kvalitní služby a profesionální servis. A zároveň se přesvědčili o tom, že to nejsou žádní protivní suchaři, jak si občas myslí,“ řekl hejtman Moravskoslezského kraje Ivo Vondrák.

Na den otevřených dveří krajského úřadu je připraveno pro každého něco – zábava, poučení, sport, kultura, každý návštěvník si vybere.

„Protože slavíme 100 let od vzniku Československa, můžete s námi posedět v noblesním v prvorepublikovém salónu, uvidíte nejen, jak vypadala historická kancelář, ale prohlédnete si moderní pracovnu hejtmana kraje. Ukážeme vám historická platidla se vzácnou sbírkou mincí. Ochutnáte skvělou kávu, pečené kaštany, dobroty podle našich babiček ale i pochoutky mladých gastromágů – studentů krajských středních škol. Ti zájemce také nalíčí a učešou. Připravena je módní přehlídka, která představí módní trendy dvacátých let minulého století i ty současné. Budete si u nás moci pořídit svou památeční fotografii, získáte základy etikety. Čekají na vás velocipedy, historická auta i elektromobily, dobová i moderní hasičská technika,“ dodal ředitel Krajského úřadu Moravskoslezského kraje Tomáš Kotyza.

Více informací je na krajském Facebooku.

Den otevřených dveří se uskuteční 28. října 2018 od 10 do 14 hodin.
Dveře otvíráme na adrese: Krajský úřad MSK, 28. října 117, Ostrava.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama