prof. Ing. Simeon Karamazov, Dr.

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,59. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.11.2013 9:41:49 - qwer

práce poslance

Nemyslíte, že proto, abyste navrátili značce ODS jméno, musíte něco dělat? Ve sněmovně je vás pět a půl a vůbec o vás není slyšet. Proč? Je měsíc po volbách, takže jste už museli vzít plat, a to i na své asistenty a výlohy. Myslíte si, že obyčejný občan a zaměstnanec, který bere mimochodem několikanásobně méně, tohle mohl po nástupu do práce dovolit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.04.2014 10:03:49 - prof. Ing. Simeon Karamazov, Dr.
Dobrý den,
obroda ODS jistě nepřijde sama a každý její člen musí přiložit ruku k dílu. Stejně tak máte pravdu, že nás ve Sněmovně není mnoho. O to je naše situace složitější.
Dovolím si však nesouhlasit, že o nás není slyšet. Minimálně ve Sněmovně nás slyšet je, a výrazně. Na rozdíl od jiných stran pak za ODS vystupují při sněmovních jednáních téměř všichni naši poslanci, a ne pouze jeden či několik poslanců, jako je tomu v jiných stranách nebo hnutích.
Z naprosto aktuálního dění si pak dovolím zmínit naši kampaň Petice pro korunu. Pokud si rovněž myslíte, že by si České republika měla zachovat svoji vlastní měnu, budeme rádi, pokud nás podpoříte. Více informací naleznete na webu ke kampani: www.peticeprokorunu.cz .