prof. MUDr. Věra Adámková, CSc.

  • BPP
  • Hlavní město Praha
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.01.2021 9:18:13 - takyskorodoktor

Vážená paní doktorko,

Předem chci poděkovat za fundovanou odpověď, ale bohužel o den později už stoupl počet obětí na 29. Norští lékaři na základě nových zjištění snížili hranici rizikovosti podání vakcíny z 80 na 75 let. Informace opět přímo od norské lékové agentury.
Pokud je mi známo ( jsem od fochu) ta za posledních 10 let došlo v ČR k jedinému úmrtí po očkování na následky anafylaktického šoku a to jen díky nešťastné náhodě protože nepočkala předepsanou dobu po očkování v čekárně) . Očkování považuji za obrovský vynález , ale toto mi připadá opravdu dost tragické. Souvisí nějak omezení dodávek vakcíny s ttouto nešťastnou událostí?
Děkuji za odpověď a hezký večer
Jan Doktor

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.01.2021 15:25:19 - prof. MUDr. Věra Adámková, CSc.
Informace sledujeme tak, jak je  možné  vyhledat na dostupných adresách. Na dotaz nám bylo  sděleno, že firma Pfizer provádí změny v  organizaci výroby vakcíny, aby bylo možné pokrýt požadavky jednotlivých žadatelů   o vakcínu.