prof. MUDr. Vlastimil Válek , CSc., MBA, EBIR

  • TOP 09
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.05.2021 9:09:00

Kvalita projektu nebyla důležitá, rozhodovaly vteřiny

Kvalita projektu nebyla důležitá, rozhodovaly vteřiny

Komentář na facebookovém profilu k soutěži MMR o dotace na modernizaci zdravotnictví

 Vládě se podařilo během pár let posunout vnímání toho, co je možné, do nemyslitelného. V rámci projektu React nám dala EU dotace do zdravotnictví osm miliard. Nemocnice připravovaly co nejlepší projekty, které by pomohly našemu zdravotnictví.

Vedení ministerstva se na vše ale naprosto vykašlalo. Takže finální vyhlášení soutěže spočívalo v tom, že uspěl ten, kdo podal projekt první! Tedy ten, kdo měl kvalitní myš, najatou “klikací” firmu nebo robota. Kvalita projektu nebyla důležitá. Rozhodovaly vteřiny.

Kdyby mně někdo před pár měsíci řekl, že o osmi miliardách pro zdravotnictví bude rozhodovat, kdo dřív a rychleji klikne, tak si budu myslet, že se zbláznil. To je ale bohužel realita. Je to neskutečná ostuda. Rozhodně budeme trvat na svolání mimořádné schůze.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama