prof. PhDr. Jan Keller, CSc.

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,86. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.06.2015 23:29:10 - sverma

Jak hodnotíte euro komisaře Fuleho

Velmi vám fandím a držím všechny palce.Jak hodnotíte práci bývalého eurokomisaře pana Fuleho. Předložil s návrhem na přijetí Ukrajiny do EU také předpokládané reakce Ruska a ruskojazyčných oblastí ? Jestli né, tak to trestuhodné.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.06.2015 13:38:06 - prof. PhDr. Jan Keller, CSc.
Bývalého eurokomisaře Füllho osobně neznám. Byl jsem přítomen na jednom jeho vystoupení, kde působil jako naprogramovaný stroj. Výbornou angliičtinou přednesl všechny běžné fráze, které  se tuto sezónu v Bruselu nosí,
aniž by se dopustil jediné své vlastní myšlenky. Když dojednával asociační dohodu s Ukrajinouj, nebyl jsem ještě v EP. Nechtěl bych mu křivdit, ale z toho mála, co o něm vím, na mne působí dojmem, že projedná cokoliv, co mu bude zadáno. On osobně nic z toho nevymýšlí, jeho fungování mi tak torchu připomíná zdálky ovládatelného robota. Dokonale představuje typ, který ličím ve své knize Tři sociální světy v kapitole o pomocné elitě. Zajímavější by bylo vědět, kdo patří do elity skutečné, která ho úkoluje.
Jan Keller