Letiště Praha: Letní sezóna pokračuje. Dopravci přidávají od začátku června lety do dalších destinací

06.06.2021 15:06

Odletové tabule se pomalu plní dalšími lety, terminály Letiště Václava Havla Praha zase cestujícími. Ti mohou z Prahy během června letět přímo již do více než 70 destinací, které nabídne třicet aerolinek.

Letiště Praha: Letní sezóna pokračuje. Dopravci přidávají od začátku června lety do dalších destinací
Foto: Archiv
Popisek: Letiště Praha - logo

Nízkonákladový dopravce Ryanair obnoví v první polovině měsíce přímé lety až do dvanácti destinací, Smartwings budou létat do dalších sedmnácti míst. České aerolinie přidávají spojení na Maltu, kam nabídne linku i Air Malta. Na pražské letiště se vrací provoz i dalších leteckých společností, lety obnoví Iberia, Eurowings i Wizz Air.

Anketa

Vážíte si exprezidenta Václava Klause?

37%
32%
hlasovalo: 18892 lidí

„S probíhající letní sezónou přidávají letecké společnosti postupně spojení do dalších destinací a se začátkem června obnovují lety do oblíbených dovolenkových destinací i dalších zajímavých míst v Evropě. Očekáváme tak v následujících týdnech a měsících další nárůst provozu i počtu odbavených cestujících. Poptávka Čechů po cestování se zvyšuje a pomůže tomu nejen probíhající očkování obyvatel dalších věkových kategorií, upravené podmínky pro cestování, ale také plánované zavedení tzv. covid pasů, které cestování po Evropské unii sjednotí,“ řekl Jaroslav Filip, ředitel leteckého obchodu Letiště Praha.

Letiště Praha připravilo zároveň pro české cestující speciální webovou stránku www.zazitkyuzcekaji.cz, kde najdou přehled všech aktuálně dostupných destinací z Prahy, důležitá pravidla pro cestování, informace o odbavení, službách i ochranných opatřeních na letišti i na palubě, ale i zajímavé cestovatelské průvodce. Kompletní letové řády a prodej letenek najdou cestující vždy na webových stránkách jednotlivých dopravců.

Aktuální přehled nově obnovených přímých spojení z Prahy: (*může se změnit dle aktuální situace) ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: 59 procent domácností, které si pořídí fotovoltaiku s baterií, sníží spotřebu minimálně o 20 procent

11:59 ČEZ: 59 procent domácností, které si pořídí fotovoltaiku s baterií, sníží spotřebu minimálně o 20 procent

Číslo týdne