Liberecká zoo opět oslaví svátek duchů

25.10.2018 19:24

Přijďte se podívat, jak vypadá zoo po setmění a vychutnat si strašidelnou procházku areálem zoo. Čekají na vás čarodějnice, duchové, kostlivci, pavouci a nebude chybět ani strašidelný vláček.

Liberecká zoo opět oslaví svátek duchů
Foto: zooliberec.cz
Popisek: ZOO Liberec - logo

Pro velkou oblibu veřejnosti a pro zvýšení komfortu návštěvníků se bude i letos akce konat ve dvou dnech, a to v pondělí 29. 10. a úterý 30. 10. 2018, vždy od 18:00 do 21:00. Po oba večery mohou zájemci vyrazit do zoo třeba v halloweenském kostýmu a dotvořit tak tajemnou atmosféru večera. V areálu bude také možné zakoupit si lampion. Na účastníky čekají duchové, strašidla, pohádkové bytosti, tajemné zvuky a zákoutí. Těšit se mohou také na osvícené výběhy vybraných zvířat, otevřené pavilony, bezplatnou jízdu strašidelným vláčkem a v neposlední řadě speciální noční komentované krmení lachtanů v 19.30.

I letos liberecká zoo sbírá dýně!

Všichni dárci, kteří o víkendu 27. – 28. 10. 2018 zoo věnují řádně vydlabanou a vyřezanou dýni, obdrží za odměnu jednu dětskou vstupenku na Strašidelnou zoo. Dýně poslouží jako výzdoba během této oblíbené halloweenské akce.

Vstupenky lze zakoupit i v předprodeji, a to v době otvíracích hodin na pokladně liberecké zoo, nebo elektronicky přes e-shop. Na strašidelnou akci v liberecké zoo lze uplatnit i permanentní vstupenky. POZOR: Přestože akce trvá do 21:00, pokladna zavírá již v 20:00.

Těšíme se na vás!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…