Nemocnice Havlíčkův Brod: Triážní stan již nebude u vstupu do hlavní budovy

13.06.2020 13:00

Nemocnice Havlíčkův Brod v neděli 14.6.2020 v 9:00 ráno zruší za pomoci brodského HZS triážní stan u vchodu do hlavní lůžkové budovy a obnoví standardní režim ve všech nemocničních budovách.

Nemocnice Havlíčkův Brod: Triážní stan již nebude u vstupu do hlavní budovy
Foto: regionvysocina.cz
Popisek: Nemocnice Havlíčkův Brod

Odběrový stan na parkovišti v Rozkošské ulici bude zachován pravděpodobně do 30. 6. 2020 zejména pro odběry na COVID-19 pro samoplátce. Byla upravena doba ve všední dny od 8:00 do 11:00 (více ZDE). Avšak na hlavním parkovišti Rozkošská již bude od pondělí 15. 6. 2020 opět zpoplatněno parkování pro pacienty.

Pacientům již je zcela dostupný nemocniční bufet i ostatní služby, jako předporodní kurzy, kurzy kojení, edukace pacientů před totální endoprotézou, cvičení s lany, atd.. Od 1. 7. 2020 pak budou obnoveny bohoslužby. Stále platí epidemiologická opatření - zakrytí nosu a úst, důsledná hygiena rukou a dodržování odstupu.

Návštěvy u pacientů probíhají na jednotlivých odděleních dle domluvy - veškeré aktuální informace mají pacienti k dispozici na webových stránkách nemocnice ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Prohřešky na dálnicích

19:02 Celní správa: Prohřešky na dálnicích

V uplynulých dvou týdnech lidé využili téměř letního počasí a státních svátků k cestování. Příslušní…