Společnost EXCALIBUR ARMY představila nové logo a korporátní identitu na veletrhu Eurosatory

13.06.2018 10:29

Tento týden se v Paříži koná veletrh Eurosatory – nejprestižnější přehlídka obranných technologií a vojenské techniky v Evropě. Účastní se jí i společnosti patřící do holdingu CZECHOSLOVAK GROUP včetně firmy EXCALIBUR ARMY, která přímo na veletrhu odstartovala novou etapu své existence.

Společnost EXCALIBUR ARMY představila nové logo a korporátní identitu na veletrhu Eurosatory
Foto: czechoslovakgroup.cz
Popisek: Czechoslovak Group - logo

Letošní ročník Eurosatory je pro společnost EXCALIBUR ARMY velmi výjimečný. Během slavnostního aktu odhalení v první den konání veletrhu totiž představila zcela nové logo a kompletní korporátní identitu za účasti významných hostů i zástupců médií a veřejnosti.

„Naše společnost se v průběhu času postupně přetvářela, a proměnila se tak z původního prodejce vojenské techniky na firmu, která se nyní zabývá vývojem, konstrukcí i výrobou vojenských vozidel a sofistikované techniky. Navíc spolupracujeme čím dál více se západními průmyslovými partnery. To vše znamená, že jsme vstoupili do nové fáze existence EXCALIBUR ARMY. Nové logo i identita firmy to mají jasně symbolizovat a dávat najevo,“ řekl během pařížského slavnostního aktu výkonný ředitel firmy Tomáš Mohapl.

Logo není jen pouhé označení firmy. V EXCALIBUR ARMY jej vnímají jako nositele hodnot, které ve firmě vyznávají, a také jako symbol, který má charakterizovat podstatu firmy, to, čím se zabývá, kam směřuje a čeho chce dosáhnout. „Během posledních 22 let jsme udělali neuvěřitelný pokrok od pouhého prodejce přebytečné vojenské techniky až po přední českou strojírenskou firmu v oblasti speciální výroby. Ale nezapomněli jsme na náš původ, proto se snažíme s přirozenou pokorou svým zákazníkům a partnerům nabídnout to nejlepší, co můžeme,“ dodal Tomáš Mohapl.

Nové logo a korporátní identita tak mají zákazníkům i partnerům sdělovat, že EXCALIBUR ARMY dokáže nabídnout jednoduchá a přímočará řešení, ale i komplexní sofistikované výrobky přesně podle jejich požadavků.

O společnosti EXCALIBUR ARMY
EXCALIBUR ARMY je přední česká společnost v oblasti výroby a obchodu s pozemní technikou a zbraňovými systémy pro pozemní síly s dvacetiletou tradicí. Její hlavní provozovnou a výrobním podnikem je závod ve Šternberku, ve kterém probíhá vývoj, výroba, modernizace a generální opravy speciální pozemní techniky na kolových i pásových podvozcích. Šternberský podnik získala EXCALIBUR ARMY v soutěži na cenu od českého státu v situaci, kdy podnik neměl zakázky a propouštěl zaměstnance. Soukromému vlastníkovi se podařilo továrnu naplnit novými zakázkami, které z více než 90 procent směřují na export. Společnost EXCALIBUR ARMY v současné době zaměstnává téměř 600 lidí, většinu z toho právě ve šternberském podniku. Jedná se o konstruktéry s VŠ vzděláním i vysoce kvalifikované dělníky, experty na výrobu a opravy obrněné techniky. Tržby podniku dosáhly v roce 2017 téměř 2,1 miliardy Kč.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ředitelství vodních cest: Velká plavidla mohou nově bezpečně přečkat povodeň u modernizovaného ochranného stání u Lovosic na Labi

13:21 Ředitelství vodních cest: Velká plavidla mohou nově bezpečně přečkat povodeň u modernizovaného ochranného stání u Lovosic na Labi

Ředitelství vodních cest ČR uvedlo do plného provozu modernizované ochranné stání pro velká plavidla…