Synot Auto představuje modernizovanou provozovnu i nový model BMW X6

11.12.2014 12:35

Loukách byl včera večer slavnostně otevřen modernizovaný autosalon SYNOT Auto. Rekonstrukce objektu trvala necelých 5 měsíců. Modernizované a rozšířené prostory nyní splňují nejnovější standardy BMW pro obchodní zastoupení této značky, vydané až do roku 2018.

Synot Auto představuje modernizovanou provozovnu i nový model BMW X6
Foto: Archiv
Popisek: Synot - logo

„Našim cílem je samozřejmě poskytnout klientům ty nejlepší služby a prostory, ve kterých se budou cítit pohodlně. Jsme tu pro ně již 16 let, za tuto dobu si od nás noví majitelé odvezli více než 2000 vozidel a zájem o značku BMW stále stoupá. Tyto automobily jsou jedničkou v prémiovém segmentu a jen v letošním roce se jich v celé České republice prodalo více než 4 000,“ uvedl Ivan Úlehla, výkonný ředitel společnosti Synot Auto, a.s.

Slavnostní otevření modernizované provozovny doplnila ochutnávka moravského folkloru s cimbálovou muzikou, degustace vín, gastronomické speciality a především slavnostní odhalení nového, zákazníky očekávaného modelu BMW X6.

„Druhá generace vozů BMW X6 je méně zaoblená než její předchůdce. Proti němu je také až o 22% úspornější. Všechny motory jsou v případě tohoto vozu spojeny s osmistupňovou automatickou převodovkou, disponují systémem stop/start, inteligentním alternátorem a moderními funkcemi, které snižují tabulkové emise a spotřebu. Nový model X6 je také velmi praktický. Standardně je dodáván v pětimístné verzi, má variabilní interiér a v neposlední řadě o 75 litrů více místa v zavazadlovém prostoru,“ doplnil Úlehla.

Významnou oblastí ve spektru nabízených služeb je kromě prodeje také servisní péče. Díky ní se Synot Auto pyšní oceněním Servis roku 2012. V současné době má provozovna přibližně 1150 stálých zákazníků, kteří využívají servisních služeb alespoň jednou ročně.

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a senátora Iva Valenty

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Novela atomového zákona pomůže urychlit výstavbu nových jaderných bloků

10:17 Úřad vlády: Novela atomového zákona pomůže urychlit výstavbu nových jaderných bloků

Rychlejší výstavba nových jaderných bloků a také snazší povolovací procesy při zavádění malých modul…