Tiskové prohlášení skupiny SYNOT

06.06.2023 11:30 | Tisková zpráva

Skupina SYNOT se rozhodla ukončit své celoplošné mediální aktivity v České republice.

Tiskové prohlášení skupiny SYNOT
Foto: Archiv
Popisek: Synot - logo

Společnost SYNOT INVEST Limited v těchto dnech prodala celý svůj majoritní podíl v české společnosti OUR MEDIA a.s. a dokončila tak transakci, v jejímž důsledku přecházejí ParlamentníListy.cz s přibližně třemi sty tisíci čtenáři denně do rukou nového investora.

Věříme, že ParlamentníListy.cz budou i nadále trvalou součástí českého mediálního prostoru, kterému pomohou zachovat nezávislost, svobodu a názorovou pluralitu.

Skupina SYNOT se nyní chce o to více soustředit na rozvoj svých podnikatelských aktivit v oblasti médií na Slovensku, kde vlastní nejčtenější zpravodajský deník Pravda.

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Rakušan: Pokud to můžeme zařídit, není na co čekat

15:16 Ministr Rakušan: Pokud to můžeme zařídit, není na co čekat

Povinnost hlásit podezřelé transakce a větší pravomoci pro policii zajistit zbraně. Vláda schválila …