Synot Auto představuje modernizovanou provozovnu i nový model BMW X6

11.12.2014 12:35

Loukách byl včera večer slavnostně otevřen modernizovaný autosalon SYNOT Auto. Rekonstrukce objektu trvala necelých 5 měsíců. Modernizované a rozšířené prostory nyní splňují nejnovější standardy BMW pro obchodní zastoupení této značky, vydané až do roku 2018.

Synot Auto představuje modernizovanou provozovnu i nový model BMW X6
Foto: Archiv
Popisek: Synot - logo

„Našim cílem je samozřejmě poskytnout klientům ty nejlepší služby a prostory, ve kterých se budou cítit pohodlně. Jsme tu pro ně již 16 let, za tuto dobu si od nás noví majitelé odvezli více než 2000 vozidel a zájem o značku BMW stále stoupá. Tyto automobily jsou jedničkou v prémiovém segmentu a jen v letošním roce se jich v celé České republice prodalo více než 4 000,“ uvedl Ivan Úlehla, výkonný ředitel společnosti Synot Auto, a.s.

Slavnostní otevření modernizované provozovny doplnila ochutnávka moravského folkloru s cimbálovou muzikou, degustace vín, gastronomické speciality a především slavnostní odhalení nového, zákazníky očekávaného modelu BMW X6.

„Druhá generace vozů BMW X6 je méně zaoblená než její předchůdce. Proti němu je také až o 22% úspornější. Všechny motory jsou v případě tohoto vozu spojeny s osmistupňovou automatickou převodovkou, disponují systémem stop/start, inteligentním alternátorem a moderními funkcemi, které snižují tabulkové emise a spotřebu. Nový model X6 je také velmi praktický. Standardně je dodáván v pětimístné verzi, má variabilní interiér a v neposlední řadě o 75 litrů více místa v zavazadlovém prostoru,“ doplnil Úlehla.

Významnou oblastí ve spektru nabízených služeb je kromě prodeje také servisní péče. Díky ní se Synot Auto pyšní oceněním Servis roku 2012. V současné době má provozovna přibližně 1150 stálých zákazníků, kteří využívají servisních služeb alespoň jednou ročně.

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a senátora Iva Valenty

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: Tisková zpráva

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Padělky obuvi, kabelek i další zboží skončily ve skladu

20:48 Celní správa: Padělky obuvi, kabelek i další zboží skončily ve skladu

Téměř čtyři stovky výrobků podezřelých z porušování práv duševního vlastnictví. zajistili ústečtí ce…