Zacvičte se stresem!

21.10.2015 0:00

V důsledku negativních emocí, starostí a stresu vznikají v našem těle k nepatrné svalové kontrakce, které vedou k omezení proudu životní energie, její stagnaci či zablokování v určitých oblastech.

Zacvičte se stresem!
Foto: shutter
Popisek: smutek

Vyčerpávají naši energii a tělo zůstává v permanentním napětí. Hormonální jógová terapie (HJT) přináší řadu technik relaxace a jóganidry (jógového spánku), technik, které, představují možnost kvalitního uvolnění a jsou vhodnou přípravou naši rozrušenou mysl na hluboký osvěžující a klidný spánek. Velcí jógová mistři dobře vědí, že 20 min hluboké relaxace vydá za 2 hodiny spánku. V HJT používáme speciální techniky relaxace s vizualizací, dechové techniky a techniky harmonizující naše energetické tělo, naše emoce. Dochází tak k uvolnění všech svalových struktur včetně hlubokých, ke zklidnění dechu, normalizaci srdečního rytmu a krevního oběhu a v neposlední řadě také ke zklidnění mysli. Vzniká tak prostor pro obnovení a udržení ztracené energie, dochází k tělesné i duševní regeneraci. „Za pouhý víkend jste schopni naučit se antistresovou sestavu, která vám pomůže se stresem bojovat. Jednoduše ji pak můžete praktikovat kdekoliv a kdykoliv,“ říká Jana Černotová, terapeutka a cvičitelka HJT. Účinky pocítíte již po víkendovém kurzu. Sestavu pak stačí cvičit třikrát týdně, ovšem jak říká terapeutka, čím častěji cvičíte, tím lepší výsledky samozřejmě pocítíte. Časem si tělo řekne, jak často máte cvičit. Ucelenou a do detailu propracovanou sestavu je potřeba cvičit v celku, v daném pořadí pouhých 30 minut. Jedině tak je zaručena její účinnost na hormonální systém. „Terapeutické účinky jsou opravdu velmi silné, techniky vyžadují znalou instruktáž a odborné vedení, proto si vybírejte pouze lektorku certifikovanou Dinah Rodriguez, zakladatelka hormonální jógové terapie, která se praxí zabývá přes 50 let,“ radí s výběrem terapeuta Jana Černotová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: MaB

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

17:08 Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

Překročil všechny meze, nemá v ODS co dělat. Známý provokatér Pavel Novotný, který je za občanské de…