Doktor Macek ironicky o uprchlíkovi, který pomlátil Němce sekyrou

19.07.2016 10:30

Smutný případ ze sousedního Německa, kde sedmnáctiletý Afghánec zranil ve vlaku sekerou dvě desítky cestujících a byl posléze policisty, které též ohrožoval, zastřelen, okomentoval na sociální síti v ironickém duchu bývalý čelný politik ODS Miroslav Macek.

 Doktor Macek ironicky o uprchlíkovi, který pomlátil Němce sekyrou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

„Němci by se měli stydět! Určitě nevytvořili pro toho mládence dostatečně vlídné prostředí dle jeho představ a ponechali jej v jeho zákonitých frustracích. Policisté by pak měli být postaveni před soud vzhledem k nepřiměřené obraně. Zranění by měli zaplatit mastnou pokutu, protože určitě svým chováním mladíka vyprovokovali. Angela Merkelová by mu pak měla vystrojit státní pohřeb a pozvat na něj francouzského prezidenta Hollanda a další nositele multikulturalismu. Německá média by při té příležitosti měla silně zdůraznit, že šlo sice o Afghánce, ale šlo o ojedinělý čin psychicky nemocného člověka, který nemá s islámem nic společného,“ napsal Macek.

A do toho se reportér Radiožurnálu ptá...

Na svém webu Viditelny-macek.cz okomentoval také současné dění v Turecku. Poukázal na to, že v Turecku probíhají masové čistky, zastrašená tamní média si nedovolí ani špitnout, EU rozpačitě přešlapuje, neboť do Erdogana vrazila už nemalé politické i finanční prostředky a navíc ji drží pod krkem dvěma miliony syrských uprchlíků, které může kdykoliv poslat na cestu do západní Evropy. „A do toho se reportér Radiožurnálu ptá jakéhosi analytika: ‚Myslíte si, že EU by mohla mít obavy, že by prezident Erdogan mohl zneužít puče k potlačení svých protivníků?‘“ napsal Macek opět v ironickém duchu.

Na dané téma ještě podotkl, že postrádá vyjádření vedení NATO k zatčení armádních generálů v Turecku. „Lze totiž oprávněně předpokládat, že měli v toku času s NATO co do činění,“ poznamenal.

„Brutální“ vyjádření Le Penové

Ohledně Turecka opět s jistou dávkou ironie dodal, že si není jist, že české přísloví „Po bitvě je každý generál“ platí i pro současné Turecko.

Připomněl, co po útoku ve francouzském Nice řekla šéfka Národní fronty Marine Le Penová: „K ohromení a soucitu se nyní musí přidat činy a naprosté odhodlání vymýtit metlu zvanou islámský fundamentalismus.“ Podle Macka nazvala média její vyjádření „brutálním“…

K tomuto tématu našel na Facebooku také následující příspěvek: „EU teď bude pět let schůzovat a nakonec nařídí psychologické vyšetření všech lidí s řidičákem na náklaďák. Doba na realizaci v rámci členských států bude dvacet let a bude na to možné získat dotaci. A zdarma bude možno získat cedulku Truck Free Zone.“

Celý text příspěvku Miroslava Macka na jeho facebookovém profilu:

Sedmnáctiletý Afgánec, který přišel do Německa bez rodičů se statusem uprchlíka, zranil ve vlaku sekerou dvě desítky cestujících a byl posléze policisty, které též ohrožoval, zastřelen.

Němci by se měli stydět! Určitě nevytvořili pro toho mládence dostatečně vlídné prostředí dle jeho představ a ponechali jej v jeho zákonitých frustracích. Policisté by pak měli být postaveni před soud vzhledem k nepřiměřené obraně. Zranění by měli zaplatit mastnou pokutu, protože určitě svým chováním mladíka vyprovokovali. Angela Markelová by mu pak měla vystrojit státní pohřeb a pozvat na něj francouzského prezidenta Hollanda a další nositele multikulturalismu. Německá media by při té příležitosti měla silně zdůraznit, že šlo sice o Afgánce, ale šlo o ojedinělý čin psychicky nemocného člověka, který nemá s islámem nic společného.

reklama

autor: vam

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

8:21 Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

Ani nenastoupil. Německý europoslanec Markus Pieper měl reprezentovat v EU malé a střední podniky. J…