Imbecile Sobotko. Výsměch premiérovi kvůli legrační příhodě. I z Hradu

06.07.2016 8:04

Incident, ke kterému došlo mezi premiérem Bohuslavem Sobotkou a jednou divačkou karlovarského filmového festivalu, popisuje server Novinky.cz. Následně jej okomentovali uživatelé sociálních sítí.

Imbecile Sobotko. Výsměch premiérovi kvůli legrační příhodě. I z Hradu
Foto: Daniela Černá
Popisek: Premiér Bohuslav Sobotka

„To je moje místo,“ prohlásila divačka, která zamířila se svým lístkem, aby usedla do své sedačky. Chystala se zhlédnout český film Teorie tygra. Jenže místo bylo obsazené, a to premiérem Bohuslavem Sobotkou (ČSSD).

Celý text je ZDE

Podle serveru byl v celé situaci premiér, který přišel do sálu s manželkou Olgou, nevinně. Na jejich místa je usadili pořadatelé.

Divačka byla velmi vytrvalá. I když na festivalu platí pravidlo, že neobsazená místa pět minut před zahájením projekce se postupují dalším návštěvníkům, Sobotka jí po krátkém dohadování, následné zrakové konzultaci s vlastní ženou Olgou džentlmensky vyhověl. Zvedl se, aby se mohla posadit. V tu chvíli zasáhli pořadatelé a manžele přesadili.

„Projekce Teorie tygra ve Varech. Paní uhájila své sedadlo a premiér si musel hledat jiné místo. To už je, jako bychom byli slušná země!“ Tak okomentoval celou věc šéfredaktor časopisu Reflex Radek Bajgar.

Přidal se i svérázný ostravský publicista Radek Velička. Celou věc ale vidí z jiného úhlu pohledu: „Imbecil Slávek Sobotka neumí najít sedačku v kině a takový pacient si říká premiér? Kam to pak má vést?“ uvedl muž považovaný mnohými za sprosťáka.

Incident zaregistroval také mluvčí prezidenta republiky Jiří Ovčáček, který se s uživateli sociální sítě podělil o vtipnou reakci čtenáře: „Okamžitě je třeba zjistit adresu divačky a poslat ji se stejným nápadem do Strakovky.“

Celý text příspěvku Radka Bajgara na jeho facebookovém profilu:

Projekce Teorie tygra ve Varech. Paní uhájila své sedadlo a premiér si musel hledat jiné místo. To už je jako bychom byli slušná země!

Celý text příspěvku Radka Veličky na jeho facebookovém profilu:

Imbecil Slávek Sobotka neumí najít sedačku v kině a takový pacient si říká premiér? Kam to pak má vést?

Celý text příspěvku Jiřího Ovčáčka na jeho facebookovém profilu:

Trocha festivalového humoru, aneb vtipná reakce čtenáře:

"Okamžitě je třeba zjistit adresu divačky a poslat ji se stejným nápadem do strakovky".

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Berndu Posseltovi za zásluhy o stát... Okamura četl návrhy na vyznamenání a nevěřil

22:28 Berndu Posseltovi za zásluhy o stát... Okamura četl návrhy na vyznamenání a nevěřil

Poslanecká sněmovna nominovala na udělení vyznamenání Za zásluhy ke sblížení Čechů a sudetských Němc…