Joe Biden má nízké IQ, napsal Trump. Rusko? Nad tímto info se naštval

28.06.2020 22:09

Americký prezident Donald Trump se zostra pustil do svého protikandidáta Joea Bidena, jenž v nadcházejících prezidentských volbách kandiduje za demokraty. „Nikdo nechce ve vedení země osobu s nízkou inteligencí a spící Joe zcela určitě osoba s nízkým IQ je,“ padlo od americké hlavy státu na sociální síti. Nešetřil ani vandaly soch.

Joe Biden má nízké IQ, napsal Trump. Rusko? Nad tímto info se naštval
Foto: Repro Youtube
Popisek: Donald Trump na konferenci CPAC

Trump se na sociální síti Twitter do Bidena pustil v komentáři, kde o svém protikandidátovi referuje jakožto o spáči a píše o něm, že má nízkou úroveň inteligence.

„Vaše tichá většina je živá a dobrá! Volby vyhrajeme s přehledem. Nikdo nechce ve vedení země osobu s nízkou inteligencí a spící Joe (Biden) zcela určitě osoba s nízkým IQ je,“ napsal Trump.

Později též sdílel video, kde k němu Biden promlouvá. Biden na něm se spací čepičkou říká: „Pane prezidente, probuďte se, musí se toho mnoho udělat.

Anketa

Má smysl existence Senátu Parlamentu ČR?

4%
96%
hlasovalo: 18554 lidí
Trump se v dalších příspěvcích rozhodl reagovat i na dění ve Spojených státech a v médiích.

Za lživou označil zprávu deníku The New York Times (NYT), jež tvrdila, že měl mít zpravodajské informace o tom, že ruská rozvědka platí povstalcům spojeným s hnutím Tálibán za zabití vojáků Spojených států a dalších koaličních sil v Afghánistánu. „Nikdo mě, viceprezidenta (Mikea) Pence ani personálního šéfa Bílého domu Marka Meadowse neinformoval o takzvaných útocích Rusů na naše jednotky v Afghánistánu, jak o tom podle ‚anonymního zdroje‘ informoval lživý The New York Times,“ napsal.

Podle deníku jednotka ruské vojenské tajné služby loni skrytě nabídla odměny za úspěšné útoky proti koaličním silám. Podle zdrojů deníku se předpokládá, že islámští bojovníci nebo ozbrojené zločinecké skupiny, které na ně mají těsné vazby, získali za odměnu peníze.

Ohradil se i proti ničení památníků, rabování a anarchii. „Žháři, anarchisté, plenitelé a štváči už byli do velké míry zastaveni. Dělám, co je nutné pro zajištění bezpečnosti našich obcí – a tito lidé budou předáni spravedlnosti!“ zveřejnil. Rovněž si pochvaloval, že vandalismu ubylo hned poté, co pachatelům hrozí desetileté odnětí svobody.

Aby dohlédl na pořádek, rozhodl se místo plánovaného víkendového pobytu zůstat v americkém hlavním městě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: rak

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…