Kvůli medaili od Zemana mě chtěli zabít. Šokující výpověď zpěváka Hůlky

31.10.2016 17:51

Zpěvák Daniel Hůlka se pustil do ministra kultury Daniela Hermana. Kauzu vyznamenání pro Hermanova strýce Bradyho považuje za umělou. Hůlka také prozradil, že mu někteří lidé vyhrožovali smrtí, když vyšlo najevo, že dostane vyznamenání od prezidenta Zemana.

Kvůli medaili od Zemana mě chtěli zabít. Šokující výpověď zpěváka Hůlky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zpěvák Daniel Hůlka vyslovil podporu Miloši Zemanovi

Daniel Hůlka se dlouhodobě nijak netají se svými sympatiemi k prezidentovi Miloši Zemanovi. Když byl zvolen hlavou státu, Hůlka stál po Zemanově boku a zpívali spolu státní hymnu. Tři roky od zvolení Zemana prezidentem dostal Hůlka z rukou hlavy státu vyznamenání. Serveru blesk.cz zpěvák prozradil, že mu kvůli tomu někteří lidé i vyhrožovali.

„Někteří lidé mě v této souvislosti odsoudili a napsali o mně velmi často vulgární věci, bylo mi dokonce vyhrožováno smrtí,“ sdělil. A pár slov pronesl také ke kauze pana Jiřího Bradyho – jeho vyznamenání/nevyznamenání. „Myslím si, že je vykonstruovaná a panu ministru Hermanovi nevěřím, je to však pouze můj osobní názor, který nikomu nevnucuji,“ uvedl.

Důrazně také odmítl tvrzení, že by vyznamenání ztratil, jak o tom informovala některá média. Stalo se jen to, že mu vyznamenání upadlo na zem, když odcházel večer z Hradu. Jeden z novinářů mu ho prý podal.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…