Matěj Hollan: Řeknu vám jednu nepříjemnou věc, o které média mlčí

22.02.2016 13:46

Občanský aktivista a zastupitel města Brna Matěj Hollan (Žít Brno) se na svém facebookovém profilu vyjádřil k muslimům a Čechům. A servítky si rozhodně nebral.

Matěj Hollan: Řeknu vám jednu nepříjemnou věc, o které média mlčí
Foto: David Daniel
Popisek: Bývalý náměstek brněnského primátora Matěj Hollan

Hollan ve svém textu upozornil na dvojí metr, který je dle něj uplatňován na muslimy a Čechy. „Když muslim pronese v mešitě nenávistný projev, kde mluví o potřebě džihádu, jsou toho po zásluze plná média a videa kolují internetem ještě několik let. Když však tato zvěrstva pronášejí slušní Češi – a jsou jich ne desítky, ale desítky tisíc – nesmí se ani ceknout!“ poznamenává.

Pozastavuje se tak nad posíláním muslimů do koncentráku, mletí je na masokostní moučku či vyzývání k likvidaci těch, kteří je zlikvidovat nechtějí. „To se jen tak přechází, to je asi podle našich médií v pořádku!“ pozastavuje se nad chováním médií. 

„Takže přátelé, buď jsou výzvy k likvidaci svobodou slova a každý, nejen ‚my‘, si může říkat, co chce, nebo to jsou trestné činy. Pokud nechceme politiku dvojího metru, začněte u sebe,“ uzavřel.

Celý příspěvek Matěje Hollana:

Řeknu vám jednu nepříjemnou věc, o které média mlčí. Pokud ni někdo nevěřil, tak přísahám, že mluvím pravdu.Jde o dvojí metr, který je uplatňován na muslimy a Čechy. Když muslim pronese v mešitě nenávistný projev, kde mluví o potřebě džihádu, jsou toho po zásluze plná média a videa kolují internetem ještě několik let.Když však tato zvěrstva pronášejí slušní Češi - a jsou jich ne desítky, ale desítky tisíc - nesmí se ani ceknout! Posílat muslimy do koncentráku, mlít je na masokostní moučku, vyzývat k likvidaci těch, kteří je zlikvidovat nechtějí - to se jen tak přechází, to je asi podle našich médií v pořádku!Takže přátelé, buď jsou výzvy k likvidaci svobodou slova a každý, nejen "my", si může říkat, co chce, nebo to jsou trestné činy.Pokud nechceme politiku dvojího metru, začněte u sebe.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

11:12 Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

Kdo se chtěl v pondělí dostat k penězům na svém účtu u Komerční banky, ten ji s největší pravděpodob…