Někdo ti to zakázal, Fialo? Jsi jako Hamáček. Topolánek drtí předsedu ODS a fandí Němcové s Novotným

01.06.2019 18:15

Předseda ODS Petr Fiala žádal na Twitteru o zveřejnění „rozhodnutí“ Evropské komise a vyčíslení toho, kolik peněz od roku 2018 získal Agrofert z Evropské unie a z České republiky. Na jeho slova reagoval i expremiér Mirek Topolánek. A vzal to od podlahy.

Někdo ti to zakázal, Fialo? Jsi jako Hamáček. Topolánek drtí předsedu ODS a fandí Němcové s Novotným
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Fiala

„Žádáme zveřejnění rozhodnutí Evropské komise a vyčíslení toho, kolik peněz od roku 2018 získal Agrofert z EU a z ČR. Budeme požadovat, aby peníze, které bude muset vrátit ČR, byly vymáhány po Agrofertu. Současně by do vyjasnění situace mělo dojít k zastavení poskytování dotací Agrofertu,“ poznamenal lídr ODS Petr Fiala.

„Je smutné, že za ODS mluví správně jen Pavel Novotný a Miroslava Němcová. To Ti někdo zakázal říkat, že tím zlodějem a lhářem není Agrofert, ale Babiš? Stejné věty jako Jan Hamáček. Smutné,“ sdělil na Fialova slova Mirek Topolánek.

Anketa

Jste pro vypsání předčasných voleb do sněmovny?

17%
83%
hlasovalo: 27039 lidí

„Mirku upřímně, když Petr Fiala řekne, že Andrej Babiš a nikoliv Anonfert, tak komu to asi pomůže? Přece AB ofiko, jakože, nic nevlastní, a osobně nechci, aby to byla další voda na mlýn jeho voličům. Petr Fiala v klidu a bez emocí prosím. Děkuji,“ odvětil jeden z uživatelů.

„Mně to pomůže! A všem, kteří by chtěli ODS volit. Chci po politicích, aby dělali to, co je správné a ne pouze to, co je chytré,“ dodal dále Topolánek.

A velmi zostra se pak vyjádřil Josef Kokta. „Běžte taky už do prdele, Fialo,“ poznamenal Kokta a posteskl si, že Fiala nepřišel s žádným programem. „To je furt jen Babiš, Babiš, Babiš...“ dodal.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ekonomka Švihlíková: Takhle zadlužené USA ještě nebyly. Řešení? Jedno z nich je válka…

16:30 Ekonomka Švihlíková: Takhle zadlužené USA ještě nebyly. Řešení? Jedno z nich je válka…

Ekonomka Ilona Švihlíková pronesla šokující informace o americké ekonomice, která pomalu spěje ke ka…