Nový hit pro Parkanovou? Dobrý den, mundúre z černých pruhů

14.06.2012 10:23

Před pěti lety spatřilo světlo světa ojedinělé hudební dílo "Dobrý den, prapore hvězd a pruhů", které společně s Janem Vyčítalem nazpívala tehdejší ministryně obrany Vlasta Parkanová.

Nový hit pro Parkanovou? Dobrý den, mundúre z černých pruhů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslankyně TOP 09 Vlasta Parkanová

Při poslechu "oduševnělé" písně opěvující americký radar, který měl být instalován na Brdech, propadali hudební kritici hluboké trudomyslnosti a i zástupy laické veřejnosti chápaly, že něco není v pořádku.
 
Exministryni obrany se však nabízí nečekaná možnost zlepšit si reputaci. Policie České republiky požádala v těchto dnech vedení Poslanecké sněmovny o vydání Vlasty Parkanové, neboť političku podezírá ze spáchání dvou trestných činů. ČR kvůli nim přišla o 658 milionů korun při nákupech letounů CASA.

Čtěte vše na téma Parkanová a CASA


 
Parkanová opět na vrcholu
 
V této souvislosti navrhuje Parkanové portál Vasevec.cz, aby využila příležitosti a nazpívala nový hit, tentokrát s názvem  "Dobrý den, mundúre pruhů". Zda exministryně nápad využije, není zatím známo.
 
Mladším ročníkům lze připomenout, že píseň "Dobrý den, prapore hvězd a pruhů" je parafrází na písničku Pocta astronautovi z roku 1961 a vznikla na počest startu prvního člověka do vesmíru Jurije Alexejeviče Gagarina. Píseň tehdy nazpíval legendární brněnský jazzmann Gustav Brom a složili ji Jaromír Hnilička a Pavel Pácl. 

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: bob

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…