Očkovaní dem*nti, pozor. Vědec a selhání vakcíny: Vše jinak

12.09.2021 21:54 | Ze sítí

Imunolog Jiří Šinkora se na svém facebookovém profilu zamyslel nad významem plošného očkování. Podle něj jde o vymýcení nemoci. „Dnes je již jisté, že toto vnitrosvalové vakcíny proti výběžku slizničního viru nedokážou,“ uvedl. Jak je možné, že ve špitálech je jen 75 % neočkovaných? Selhání vakcíny, řekl Šinkora, který se nedávno postavil například proti ministru zdravotnictví Adamu Vojtěchovi (ANO), jehož nazval prasetem kvůli ničení sliznic dětí. Nyní varuje důchodce, že největším ohrožením pro ně jsou „naočkovaní dementi“, kteří si myslí, že jsou „za vodou“, tedy chránění před nákazou covidem.

Očkovaní dem*nti, pozor. Vědec a selhání vakcíny: Vše jinak
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vakcína proti koronaviru, ilustrační foto

Anketa

Věříte průzkumu STEM, že ANO získá ve volbách 32,4 %?

hlasovalo: 61854 lidí

„Já to tedy věděl od začátku, slizniční imunologie byla jednou z mých specializací, ale přes mou celkem velkou snahu mě nikdo neposlouchal. Holt jsme museli věci již dokázané ověřit vakcinačním experimentem na lidech... A ještě tohle, protože už i nezávislé servery Seznam.cz a Aktuálně.cz melou úplné nesmysly včetně toho o strmém nárůstu infekcí (Aktuálně): To, že většina nakažených jsou neočkovaní, je jasné – očkované nikdo netestuje. To je asi jako informace, že většina obratlovců v akváriu jsou ryby,“ poznamenal Šinkora.

„To už musí být, aby někdo testoval očkovaného – musí být nemocný, což znamená buď jinou nemoc, nebo selhání vakcíny. Spíš je zarážející, že do špitálů se dostává jen 75 % neočkovaných. Co tam dělá tolik očkovaných? Nesliboval jim někdo ochranu před středním a těžkým průběhem? V absolutních počtech je to třeba šest neočkovaných a dva očkovaní. Díky, skvělý toť výsledek farmaprůmyslu,“ dodal.
 
„Vakcíny jsou prostě OK pro ohrožené – tedy seniory, lidi obézní a několik diagnóz včetně diabetu, jinak jsou v naprosté většině případů k ničemu. Šíření nemoci nebrání a v několika případech přinášejí zdravotní komplikace.
Ve světle zde uvedeného jsou úvahy o plošném očkování dětí na hranici idiocie a jeho podporovatelé jsou fanatici, kteří ignorují fakta a věří na nesmysly,“ uzavřel.

Šinkora se zároveň ale také vyjádřil ke studii, jež ukazuje, že neočkovaní mají jedenáctkrát vyšší pravděpodobnost úmrtí. „To je dost dobře možné. Proto radím seniorům, kteří se s covidem nesetkali, ať zváží očkování. Pokud ho ale nechtějí, nikdo nemá právo jim to vnucovat a ani je jinak diskriminovat. Škoda že ta ‚studie‘ neříká, jestli se to týká mladších nebo hodně starých anebo obézních, kterých jsou US plné,“ poznamenal.

Velmi ostrý příspěvek pak Šinkora zveřejnil před dvěma dny. Jde o to, že podle něj jsou nejvíce nebezpeční ti, kteří jsou naočkovaní a myslí si, že jsou za vodou. „Izraelský premiér to řekl jasně a pravdivě – největším nebezpečím jsou očkovaní, kteří neprošli infekcí, protože si myslí, že nemůžou nikoho nakazit. Senioři, bojte se agresivních očkovaných, zvláště těch blbých,“ poznamenává Šinkora.

„Ti, kdo jste koronavirus prokazatelně chytili, máte doživotní imunitu, ať si Vojtěch, Svrčinová nebo Vašátová plácají, co chtějí. Kdo virus měl, nechal se naočkovat, aby měl pokoj, a přežil to ve zdraví, tak si asi neublížil, ale rozhodně si nepolepšil. Postcovidoví – jste na tom mnohem lépe než ti, co jsou pouze očkovaní. Jinými slovy, nejvíc seniorů teď pozabíjí naočkovaní dementi, kteří si myslí, že jsou za vodou. A k tomu přispívá vládní rozhodnutí posílat do karantény imunní lidi, kteří mají tu smůlu, že to bylo před více než 180 dny (to číslo vymyslel idiot) a vůbec nekontrolovat očkované, protože tím jim nepřímo říkají – vy nejste nebezpeční. A oni jsou, a to velmi,“ zakončil svůj příspěvek.

 

Imunolog Jiří Šinkora se poměrně ostře vyjadřuje často. „Zemřeš na rakovinu vaječníků,“ vpálil na začátku září ministrovi zdravotnictví za ANO Adamu Vojtěchovi. Toho označil za „prase“ kvůli „ničení sliznic dětí“, tedy povinnému testování ve školách (to již v současné době ministr zdravotnictví zrušil).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

COVID-19

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…