Petr Hájek to krutě schytal kvůli prsům Angeliny Jolie

16.05.2013 11:36

Onkologický exkurz bývalého hradního vicekancléře Petra Hájka zaujal i komentátora Reflexu Jiřího X. Doležala. Ten se vrátil k Hájkovu textu na blogu Protiproud.cz, kde kritizoval americkou herečku Angelinu Jolie za rozhodnutí nechat si kvůli hrozbě rakoviny preventivně amputovat prsa. Doležal objevil zdravotní hrozbu i na Hájkově straně.

Petr Hájek to krutě schytal kvůli prsům Angeliny Jolie
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří X. Doležal

„Pravděpodobnost rakoviny prsu diagnostikuje podle mediálních zpráv o pacientech. Já si analýzou jeho textu dovoluji diagnostikovat hrozící demenci,“ píše komentátor na webových stránkách Reflexu.

Podle něj preventivní odnětí prsních žláz určitě stojí za to, protože v některých případech lze odhadnout rakovinu téměř s jistotou a takové postižení pak zabíjí. Nebo přinejmenším nutí ženu podstoupit brutální léčbu.

Hájkův text si přečtěte ZDE

Hájek však takový postup ostře odsuzuje. Považuje jej za „součást slepé cesty, chybné ideové koncepce současné západní civilizace“. Slavná herečka se podle něj stala reklamním nástrojem zdravotnického průmyslu, který záměrně vyvolává psychózu strachu a tím manipuluje s lidmi.  

Doležala jeho argumentace šokuje. „Neuvádí žádné zdroje svých informací, jen se mu prostě nezdá, že by něco takového mohla genetika poznat. A protože se mu něco nezdá, tak je to špatně,“ nechápe Doležal. Tak absurdní víra ve vlastní pozorovací talent je podle Doležala alarmující.

Proto komentátor doporučuje, že místo amatérských exkurzů do onkologie by Hájek měl vytisknout své texty z poslední doby a odnést je na posouzení k psychiatrovi. „Všechny signály totiž ukazují, že u Hájků už možná klepe na dveře doktor Alzheimer,“ varuje. Pokud však prý Hájek překročí svou nechuť k moderní medicíně, lze průběh nemoci zpomalit. A to jak klasickou medikací, tak konopím.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…