Soukup se vrátil z dovolené a začalo to práskat: Průvod blbosti s pány na vodítku! Pak přišel krutý vtip s Halíkem a peticí a nakonec Kalousek s padáky

07.09.2019 9:44

Týden podle Jaromíra Soukupa. Jeden z pravidelných pořadů, které přináší TV Barrandov. A nejinak tomu bylo i tento týden. „Tenhleten týden byl týden Andreje Babiše,“ poznamenal úvodem Soukup. Více se však věnoval například problematice LGBT.

Soukup se vrátil z dovolené a začalo to práskat: Průvod blbosti s pány na vodítku! Pak přišel krutý vtip s Halíkem a peticí a nakonec Kalousek s padáky
Foto: Repro TV Barrandov
Popisek: Jaromír Soukup předvádí, jak se sají veřejné peníze

„Všechno se točilo okolo Andreje Babiše, ale tentokrát to nebyly průsery, takže on je nyní usměváček,“ podotkl Soukup a o Babišovi hovořil mimo jiné jako o chodci kolem horké kaše. A to v souvislosti se vtipem, kdy se Babiše novinář ptá, zda sportuje. 

Následně se hovořilo o církvi, kde podle jeho slov to v ní graduje. „Na jedné straně kardinál Duka, a na druhé straně velekněz dobra, nejsluníčkářštější kněz Tomáš Halík. Duka je celkem normální,“ podotkl Soukup a přešel k tématu Prague Pride. „Knězové a katolíci nemají ty homosexuály rádi. Duka tento pochod nemá rád, Halík říkal, že Duka je přízemní. V tomto sporu fandím Dukovi. Halík je politický aktivista,“ míní.

A pak začal vyprávět vtip, který se o veleknězi českých sluníčkářů vypráví. Tomáš Halík si sedne do restaurace a číšník mu předloží jídelní lístek. Načež kazatel sáhne pro pero a zjihlým hlasem praví: Moc mě těší, že jste poznal, že jsem Tomáš Halík. Samozřejmě vám tu petici rád podepíšu.

Anketa

Chcete, aby šel Andrej Babiš do vězení? Ať už za cokoliv.

12%
88%
hlasovalo: 22723 lidí

Jemu osobně se nelíbí pochod Prague Pride. „To, že by lesbičky a gayové měli mít stejná práva jako ostatní, kromě manželství, i to, že nebyly doby, kdy se cítili komfortně, je jasné. To, že je pro co demonstrovat,  to je jasné. Jenom si myslím, že ten pochod za práva, aby byli rovnoprávní, se zvrhl v pochod bizarní sexuality, blbostí,“ rozčílil se Soukup. 

„Já jsem byl na tom pochodu v New Yorku, tam to bylo pěkné. Ale pány na vodítku jako v Čechách jsem neviděl,“ zmínil. 

Video najdete ZDE.

Dalším tématem byl kůrovec. „Zatímco se  vraždili čápi a lišky jedem na hraboše Stutox, tak tito broučci, ti si žijou v korunách českých národních parků. Pohled na zpustošenou Šumavu je smutnější než pohled do slunných poslaneckých lavic,“ podotkl. „Příroda je mocná, ona si s tím poradí, ale bude to trvat,“ dodal se slovy, že přírodě musíme s kůrovcem pomáhat. „A  s kůrovcem jsme podělali všechno, stejně jako Mirda Kalousek s padáky,“ poznamenal a poukázal na viníka kůrovcové kalamity – Martina Bursíka. 

Bursík se nedávno stal předsedou Klimatické komise hlavního města Prahy. A tato instituce také nemohla uniknout Soukupovu břitu. Přinesl si na to rekvizitu v podobě hmyzího sosáčku, kterým je prý Bursík a jemu podobní vždy připraven sát.

Tohle sosání je prý vyhrazeno pouze partě „kamarádů“. Proto bychom se prý měli obávat, že Martin Bursík do Prahy přitáhne kůrovce, protože se sám chlubil, že je „přítelem kůrovce“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…