Vondrův „majstrštyk“ na hokeji. „Na vlajku se čárat nesmí.“ Naštval všechny

26.05.2024 10:30 | Monitoring

Zdá se, že Alexandr Vondra, lídr koalice SPOLU pro nadcházející Evropské volby, šlápl, obrazně řečeno, do septiku. Jak se mu to povedlo? Nechal se na hokejovém utkání vyfotit s českou vlajkou. Jenže na ní byl doplněn nápis „Brusel“. A právě to vyvolalo bouři.

Vondrův „majstrštyk“ na hokeji. „Na vlajku se čárat nesmí.“ Naštval všechny
Foto: Repro FB
Popisek: Europoslanec Alexandr Vondra na hokejovém zápasu Česko-Švédsko

Českému hokejovému týmu se na domácím mistrovství světa skvěle daří a v neděli večer se utká o zlato se Švýcarskem. Jednotlivé zápasy sledují přímo v hale i politici. České hokejisty přišli během šampionátu podpořit prezident Petr Pavel, premiér Petr Fiala (ODS) i nejvýraznější opoziční politik a šéf hnutí ANO Andrej Babiš.

Během utkání se Švédskem se mezi diváky objevil i europoslanec Alexandr Vondra, stranický kolega premiéra Fialy. A podle všeho šlápl, obrazně řečeno, do hovínka. Při utkání se totiž nechal vyfotit s českou vlajkou, ke které byl doplněn nápis „Brusel“. Tím vyvolal bouři reakcí. Naštval snad úplně všechny.  

„Dneska krásný zápas v úžasné atmosféře a s rekordní návštěvou. Žádný VIP skybox, ale mezi lidmi. Senzační týmový výkon našeho mužstva budiž inspirací k volbám do Bruselu. Na ANO jako na Švédy,“ napsal Vondra na sociální síti X ke zmíněné fotce s vlajkou.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Miloš Polák

Mgr. Ondřej Krutílek byl položen dotaz

Je podle vás správné, že třetí nejsilnější frakce nemá žádné zastoupení ve vedení EP?

Vždyť ti politici zastupují spoustu občanů, kteří jim asi z nějakého důvodu dali svůj hlas. A i když jde zjevně o kritiky toho, jak EU funguje, upřímně, není ta kritika na místě a obecně není kritika potřeba? Nemyslíte, že je třeba, aby se fungování EU změnilo? Na mě to teď působí tak, že tam rozhod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Profláknutí zrádci lidu se přiživují na úspěchu českých hokejistů, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseFilipes , 26.05.2024 10:55:23
Co taky čekat jiného od parazitů, kteří velmi dobře žijí na účet daňových poplatníků, jimiž pohrdají a které, na rozdíl od jiných živočišných parazitů, klidně zabíjejí hladem a ještě se za to pochválí ?

|  20 |  0

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…