Vondrův „majstrštyk“ na hokeji. „Na vlajku se čárat nesmí.“ Naštval všechny

26.05.2024 10:30 | Monitoring

Zdá se, že Alexandr Vondra, lídr koalice SPOLU pro nadcházející Evropské volby, šlápl, obrazně řečeno, do septiku. Jak se mu to povedlo? Nechal se na hokejovém utkání vyfotit s českou vlajkou. Jenže na ní byl doplněn nápis „Brusel“. A právě to vyvolalo bouři.

Vondrův „majstrštyk“ na hokeji. „Na vlajku se čárat nesmí.“ Naštval všechny
Foto: Repro FB
Popisek: Europoslanec Alexandr Vondra na hokejovém zápasu Česko-Švédsko

Českému hokejovému týmu se na domácím mistrovství světa skvěle daří a v neděli večer se utká o zlato se Švýcarskem. Jednotlivé zápasy sledují přímo v hale i politici. České hokejisty přišli během šampionátu podpořit prezident Petr Pavel, premiér Petr Fiala (ODS) i nejvýraznější opoziční politik a šéf hnutí ANO Andrej Babiš.

Během utkání se Švédskem se mezi diváky objevil i europoslanec Alexandr Vondra, stranický kolega premiéra Fialy. A podle všeho šlápl, obrazně řečeno, do hovínka. Při utkání se totiž nechal vyfotit s českou vlajkou, ke které byl doplněn nápis „Brusel“. Tím vyvolal bouři reakcí. Naštval snad úplně všechny.  

„Dneska krásný zápas v úžasné atmosféře a s rekordní návštěvou. Žádný VIP skybox, ale mezi lidmi. Senzační týmový výkon našeho mužstva budiž inspirací k volbám do Bruselu. Na ANO jako na Švédy,“ napsal Vondra na sociální síti X ke zmíněné fotce s vlajkou.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Miloš Polák

porodnost

Paní Schillerová, nemyslíte, že alfou a omegou zvýšení porodnosti je kromě toho, co píšete hlavně zvýšení životní úrovně občanů ČR a zvýšení mezd? A jestli si to myslíte, máte i plán, jak toho docílit? A co jste proto udělali dosud - třeba za období, kdy jste byli ve vládě a třeba vy sama jste byla ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Profláknutí zrádci lidu se přiživují na úspěchu českých hokejistů, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseFilipes , 26.05.2024 10:55:23
Co taky čekat jiného od parazitů, kteří velmi dobře žijí na účet daňových poplatníků, jimiž pohrdají a které, na rozdíl od jiných živočišných parazitů, klidně zabíjejí hladem a ještě se za to pochválí ?

|  20 |  0

Další články z rubriky

Pojď vojáku, pojď sloužit USA. Nakrmíme tě nemasem a dáme ti školení

9:00 Pojď vojáku, pojď sloužit USA. Nakrmíme tě nemasem a dáme ti školení

V Česku i v USA se vzhledem k napjaté bezpečnostní situaci snaží dostat více lidí do armády. V USA s…