Zdeněk Troška o seriálu Most! a dalších pořadech. Ne, nechválí

25.03.2019 9:52

Režisér Zdeněk Troška se v rozhovoru pro server SedmickaTyden.cz velmi kriticky obul do seriálu Most!. Ten jej podle něj doslova nadzvedl ze židle. Vadila mu zejména sprostá slova.

Zdeněk Troška o seriálu Most! a dalších pořadech. Ne, nechválí
Foto: Produkce filmu Babovřesky
Popisek: Režisér Zdeněk Troška

K seriálu Most! se Troška nevyjádřil vůbec pochvalně. Zároveň dodal, že se hrozně divíme atentátům, tomu, že svět je plný krve.“ Jenže dřív byl ve filmu padouch potrestán, dnes je pomalu oslavován! I z žen se stávají sympatické vražedkyně, viz seriál Černé vdovy,“ poznamenal Troška s tím, že on sám se snaží o pravý opak. Raduje se z maličkostí, pořád se na něco těší. 

Anketa

Pro koho byste hlasovali ve 2. kole prezidentských voleb na Slovensku?

hlasovalo: 10456 lidí

Původní text ZDE

„Zlo a nenávist rozežírají duši, úsměvy a laskavost ji pohladí. To platilo před tisíci lety a platí to, bohužel už ne vždy, stále,“ uvedl Troška, jenž rád točí pohádky, v nichž je krása, láska, odvaha, moudrost a humor. „Myslím, že čím víc špíny lidi kolem sebe vidí, tím víc je může oslovit snový svět, v němž jsou věci pojmenovány tak, jak mají být. Nejsou v nich poslanci, kteří slibují blahobyt, jen nedodají, že mají na mysli vlastní,“ uvádí Troška. 

„Budu v létě točit pohádkový příběh. Teď jen musím sehnat herce, které chci. To je čím dál těžší, hodně z nich hraje v bezduchých seriálech, nad nimiž se Jaroslav Dietl obrací v hrobě. Ale chápu je, musejí se nějak živit,“ uzavřel Troška.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…