Zemanovci jsou na koni. Svoboda dostává na frak, lůza… Petr Junek se na konto výsledků prezidentských voleb neudržel

31.01.2018 21:44

TÝDENNÍ GLOSÁŘ PETRA JUNKA Jen pár hodin po zvolení Zemana došlo v jeho štábu k potyčce, kdy zemanovci napadli novináře poté, co se tam opil jeden z nich a nemohl ani chodit. Je to další důkaz, že Zeman se obklopuje neuvěřitelnou lůzou, lidmi, jež vypadají jako ze starých komunistických propagandistických filmů. Nepochybuji o tom, že jejich myšlení je stejně prohnilé jako bolševická ideologie, píše úvodem svého glosáře Petr Junek.

Zemanovci jsou na koni. Svoboda dostává na frak, lůza… Petr Junek se na konto výsledků prezidentských voleb neudržel
Foto: Archív Petra Junka
Popisek: Petr Junek

A byl to právě komunista Rokytka, který se nalil tak, že se neudržel na nohou. Jeho kolegové ho chtěli zřejmě ochránit před ostudou, a tak napadli zcela bezdůvodně novináře. Zde musím vyseknout pochvalu napadenému mladému novináři, že nevracel rány pěstí a držel se zpátky. Mě kdyby napadlo takovéhle komunistické prase, tak mě vyvedou v poutech a jeho odveze sanitka.

Tento incident jasně ukazuje na to, jak se bude postupovat v příštích pěti letech. Zemanovci jsou teď na koni a myslí si, že mohou všechno. Lůza dostala další příval energie a má páky na to, aby přitvrdila. A to klidně i násilně. Legislativní kroky pocítí každý z nás. A dobře nám tak. Když chceme žít v nesvobodné zemi, nechť se tak stane. 

Zeman sám hned ve svém prvním projevu po zvolení urazil novináře, a tak se může zdát, že hloupý zemanovec si to vysvětlí tak, že je může napadat i fyzicky. Nemůže. To, co říká Zeman, není svaté, a tak ze třiceti procent to ani nebývá pravda. Musíme si uvědomit, že jsme si zvolili soudem uznaného lháře. Navíc Zeman na jedné straně nadává na podjaté novináře a na straně druhé ty stejné podporuje, když najednou kamarádí s Babišem, který si jich koupil desítky a pracují podle jeho agendy. Ti ale Zemanovi neubližují, neboť mají zakázáno psát pravdu.

Upřímně, jsem zvědavý na další vývoj s Babišem. Prezident v poslední době mění názory jako ponožky, a tak je možné, že se k Babišovi otočí zády, když už teď nepotřebuje a nikdy potřebovat nebude jeho natvrdlé voliče. Ti ho zvolili, a tím pro něj končí, stejně tak jako voliči komunistů. Doufejme. Otázka je, jak naloží s celkem početnou skupinou, která volila Okamuru. Byli to jeho voliči, kdo udělal rozdíl mezi ním a Drahošem, a určitě se jim bude chtít odvděčit. To by mohlo skončit další katastrofou tak, že po něm se úřadu zmocní emigrant z Japonska.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Petr Junek

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…