Zemanův den: Sedl do auta a nikdo nevěděl, kam se jede...

06.08.2013 7:06

Deník Blesk, který nepřetržitě sleduje Miloše Zemana také během jeho dovolené, v úterním vydání přináší fotografie z prezidentova výletu po lesích Vysočiny. A nebyl jen tak ledajaký. Zeman vyrazil k jezeru v prezidentské limuzíně doprovázen celou svojí suitou.

Zemanův den: Sedl do auta a nikdo nevěděl, kam se jede...
Foto: Petr Kupka
Popisek: Prezidentská limuzína

"Tomu se říká turistika po prezidentsku! Kolona složená ze dvou audin a superbu křižovala včera hvozdy Vysočiny." Tak uvádí deník Blesk sérii fotografií z výpravy prezidenta Miloše Zemana k jezírku ukrytému hluboko v lese.

U chalupy stály v šiku tři limuzíny. Řidiči do poslední chvíle nevěděli, kam pojedou. "Pojedeme se podívat na místo, kam bych už na kole nedojel," rozhodl se Zeman a tak kolona vyrazila na cestu.

Cílem výletu bylo nakonec jezírko Vápenice, u kterého Zeman vystoupil s pomocí svých bodyguardů a usedl na břeh, aby se pokochal pohledem na okolní krajinu. Po chvíli prezident i s celou suitou vyráží na další cestu, i teď je cíl předem neznámý. "Vemte to po žluté," zavelel prezident a řidiči nadále sledovali turistické značky.

Občerstvení v restauraci

Když prezident dorazil do restaurace hotelu Račín, objednal si malé pivo a polévku. Protože byl boršč, který Zeman nerad, vedení kuchyně speciálně přichystalo vývar. "Říkali nám, že přijede nějaký VIP host," dodala pro Blesk provozovatelka hotelu Petra Stýblová. Ta také vzápětí pozvala prezidenta na panáka karibského rumu za 140 korun.

Poté, co se občerstvil i prezidentův doprovod, zaplatil Zeman tisícovkou, přičemž mu číšník čtyři sta korun vrátil. A prezidentské dýško? To zůstává tajné.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

kampaň

Kde máte důkaz, že jsou všichni mimo vás ,,Putinovi užiteční idioti“? Nešíříte náhodu dezinformace, proti kterým paradoxně tak bojujete? A myslíte, že touto negativní kampaní docílíte něčeho pozitivního, třeba zklidnění politické situace v zemi? To je takový problém vést kampaň tak, že budete prezen...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Když budou útočit, schytají to ještě víc. Na Primě Ukrajinu moc nepotěšili

22:55 Když budou útočit, schytají to ještě víc. Na Primě Ukrajinu moc nepotěšili

Jak zajistit bezpečnou Evropu a bezpečné Česko a jak vyřešit válku na Ukrajině? Nejen o těchto klíčo…