Marušiak (TOP 09): Jedno lidské narcististické hovado

06.08.2011 7:27

Jedno lidské narcististické hovado, rozmazlený spratek, který do svých 32 let prokáže tolik samostatnosti, že stále žije jako singl s matkou - má nutkání se světu ozvat. Počítačové hry, ve kterých po večerech rozstřílí všechno živé či neživé už ho taky tolik nevzrušují.

Marušiak (TOP 09): Jedno lidské narcististické hovado

Jedno lidské narcististické hovado, rozmazlený spratek, který do svých 32 let prokáže tolik samostatnosti, že stále žije jako singl s matkou -  má nutkání se světu ozvat. Počítačové hry, ve kterých po večerech rozstřílí všechno živé či neživé už ho taky tolik nevzrušují.

Obdivuje lesk uniformy, řád, je inteligentní a tak přemýšlí, kdo má na to být spasitel Norska a kdo bude navždy póvl, lidská šmíra a příživník. Přemýšlí, jak velký impuls by mohl být začátkem znovunastolení řádu čisté rasy v té stále více otevřené, demokratické a tedy slabé Evropě.

Za to, aby svět tomuto ubožákovi, kterého někdo zapomněl vychovat /od 16ti let neviděl otce/, věnoval pozornost, zvolí vraždu téměř 100 nevinných dětí a mladých dospělých.

V současné době, kdy - jak si přál - světová media plní informace o jeho lidské zrůdě, vychutnává si v auře svůj čin ve vazbě, chráněn před ukamenováním davem norskou policií, dostává jídlo 5x denně a jeho modré oči nejsou zdaleka posmutnělé. Jeho fotografie, se kterou si dal tolik práce digitálním vylepšením, je již ve stranických sekretariátech či v kapsách bund ´nic než národních´ - nositelů podobné životní filosofie.

Obdiv v řadách svých souvěrců ho nyní posiluje, ze svého pohledu udělal maximum pro „společnou věc". Ten obdiv věrných a celosvětová známost mu vhánějí krev do žil. Počítačová hra, kterou si tentokrát zkusil v reále, byla z jeho pohledu průměrná, zná i řadu lepších animací, ale třeba ´ tu sedmnáctku měl pěkně napřímo, a to, že si myslela, že je policajt a běžela k němu bylo fakt dobrý ´. To by dal zas.

Nejvíc ho těší, že se zapíše mezi přední bojovníky za „čistou Evropu", a také to, že datum jeho činu budou každoročně jeho sympatizanti slavit, je pro něj povznášející.

Ve svých 53 letech opustí norské vězení / ´dávali tam na něj takový pozor ty srabi, že se ani nemusel bát, že mu některý ze spoluvězňů strčí železnou tyč mezi půlky, aby mu vyjela pusou ven´/.

Kolik ve vězení napíše knih ještě neví, příjem z prodeje se ale straně  bude hodit. ´Ano, udělal by to kdykoli znovu ´,  -  to bude správný závěr.

Xenofobní nacionalizmus je v Evropě na vzestupu. Jakmile v demokratických volbách v kterékoli první zemi novodobí fašisti zvítězí, začne Evropa psát nové dějiny. Výsledek v zahraničních volbách nemůžeme ovlivnit. Dávejme si proto pozor, jakou strategii na dalších 10 let zvolí naši jednotliví politici. Bohužel - u některých je to průhledné, až hanba.

Již nyní, ačkoli „metody a skutky" odsoudí, vůči podstatě problému se nevymezí. V rámci pravicového populizmu se vezou na vlně myšlenek a názorů stonásobného vraha ve svých skrytých úvahách. Cožpak vymezení se vůči E.U., Čechy Čechům, falešné unijní teze či odpor k multikulturalismu nejsou témata, které často slyšíme i v našich lukách a hájích a které jako společný jmenovatel mají ambice změnit poměry i v České republice?

MUDr.Jan Marušiak,PhD.

Více:

Marušiak (TOP 09): V Česku nyní vidím velký potenciál nacionalistické ideologie

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: TOP 09

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.