Šulc (ODS): Setkání se starosty Litoměřicka

18.07.2011 8:25

Zde se snažil předseda Regionální rady regionu soudržnosti Severozápad ujistit starosty, že udělá maximum proto, aby se očistilo jméno operačního programu a vyřešila se nelehká situace do které se ROP Severozápad dostal, ať už kauzou ředitele Petra Kušnierze nebo problémy s Krajskou zdravotní, a.s.

Šulc (ODS): Setkání se starosty Litoměřicka

 Radní Ústeckého kraje pro oblast dopravy a silničního hospodářství a předseda Regionální rady regionu soudržnosti Severozápad Jiří Šulc diskutoval s desítkou starostů v obci Straškov-Vodochody. Tématem byla doprava v Ústeckém kraji, investice do oprav silnic a aktuální informace o vývoji situace Regionálního operačního programu Severozápad.

Úvod patřil řeči čísel, Jiří Šulc zrekapituloval kolik je v současné chvíli opraveno silnic, jaké investice se chystají a zároveň podotkl, že odbor dopravy disponuje pouze s omezeným množstvím finančních prostředků, tudíž nebude moci splnit všechna přání starostů.

Posléze se pokračovalo v debatě o ROP Severozápad. Zde se snažil předseda Regionální rady regionu soudržnosti Severozápad ujistit starosty, že udělá maximum proto, aby se očistilo jméno operačního programu a vyřešila se nelehká situace do které se ROP Severozápad dostal, ať už kauzou ředitele Petra Kušnierze nebo problémy s Krajskou zdravotní, a.s.

Související:

Šulc (ODS): Jak Kočička s pejsky dělali dort a jak pak všem bylo tuze špatně

Dotaz Jiřímu Šulcovi můžete položit ZDE

##MINIPAS 1156##

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Šulc

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

22:12 Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k médiím.