Vaňhová (ČSSD): Asociální a destruktivní politika pravicové vlády

13.05.2012 18:20

Ústecký kraj oznámil záměr vytvořit téměř 500 nových a především potřebných pracovních míst ve svých příspěvkových organizacích. ODS však tvrdí, že je to špatně a je naopak potřeba začít vyhazovat lidi na dlažbu.

Vaňhová (ČSSD): Asociální a destruktivní politika pravicové vlády
Foto: Ústecký kraj
Popisek: Jana Vaňhová (ČSSD)

Jaké jsou tedy záměry ODS v Ústeckém kraji? Odpověď je jednoduchá – pokračovat v asociální a destruktivní politice současné pravicové vlády, která již dávno ztratila morální mandát a svoji legitimitu opírá o přeběhlíky. Je to cesta nezodpovědných škrtů, cesta propouštění, cesta dalšího chudnutí našich občanů.

S tím nemohu souhlasit. Naopak,  je potřeba využít všech možností a příležitostí, jak pomoci k práci lidem, kteří chtějí pracovat, a přimět k práci ty, kteří pracovat nechtějí. Snížení vysoké nezaměstnanosti v Ústeckém kraji je cestou, jak řešit i další palčivé neduhy našeho kraje, jako je vysoká kriminalita a problémy v sociálně vyloučených lokalitách.

Využiji všech příležitostí, abych se záměry kraje k nápravám v nezaměstnanosti seznámila širokou veřejnost a získala pro součinnost kompetentní ministerstva.

Vyzývám tedy vládu premiéra Petra Nečase, aby s námi konečně začala spolupracovat na našem záměru snížit nezaměstnanost v našem kraji na celorepublikový průměr. Kroky, které realizuje, jdou zatím opačným směrem.

Jana Vaňhová, hejtmanka Ústeckého kraje

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Kr-ustecky.cz

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Oslavy konce 2. světové války nejsou jenom Slavnosti svobody v Plzni

8:06 Vích (SPD): Oslavy konce 2. světové války nejsou jenom Slavnosti svobody v Plzni

V těchto květnových dnech si opět připomínáme konec 2. světové války v Evropě a definitivní porážku …