Liberec: Nová in-line dráha a zrekonstruované tribuny atletického stadionu

05.09.2010 14:17

Sportovně založení Liberečané mají další vyžití.

Liberec: Nová in-line dráha a zrekonstruované tribuny atletického stadionu

Jubilejního 5. ročníku sportovního veletrhu SPORT LIVE 2010, který byl dnes zahájen v areálu liberecké Tipsport areny, se zúčastnil primátor města Jiří Kittner. Součástí celodenního programu bylo slavnostní otevření in-line dráhy a nově zrekonstruované tribuny atletického stadionu.

Obnova a modernizace víceúčelové tribuny byla postavena za pět měsíců a jak uvedl jednatel společnosti S group Sport Facility Management, s r.o., Lukáš Přinda, stála 20 850 032 korun za přispění dotace EU ve výši 19 286 279 korun. Víceúčelová rekreačně-sportovní dráha dlouhá 1,3 km je další službou provozovatele arény sportovně založeným malým i velkým Liberečanům, kteří ji mohou využívat po celý rok, a to i v zimě k běhu na lyžích. Dráha byla postavena nákladem 11 758 564 Kč za přispění dotace z Regionálního operačního programu EU ve výši 10 582 707 korun. Slavnostního otevření se ujali primátor Jiří Kittner a náměstek hejtmana Libereckého kraje Radek Cikl, kteří tak odstartovali závod na koloběžkách a běh dětí.

Od samého sobotního rána žil areál arény návštěvníky, kteří se přišli sportovní festival nejen prohlédnout, ale také zasportovat nebo zejména děti a mládež také zasoutěžit.

Dále čtěte:
Liberec: Dny evropského dědictví otevřou dveře památek

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: liberec.cz

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

16:29 Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

Do Dvořákových sadů se na své místo nedaleko Hadího pramene po necelých pěti měsících restaurování v…