Litoměřice: Úklid ulic začne poté, co ustoupí mrazy

05.03.2011 8:20

Obyvatelé Litoměřic volají po čistších komunikacích. Nespokojené hlasy již zaregistrovali pracovníci odboru životního prostředí městského úřadu.

Litoměřice: Úklid ulic začne poté, co ustoupí mrazy

„Této potřeby jsme si vědomi, ovšem teploty se stále ještě pohybují pod bodem mrazu, takže voda v tryskách zamrzá. Čištění komunikací proto bude zahájeno ihned, jakmile počasí dovolí," vysvětlil ředitel technických služeb Ivo Elman s tím, že ruční úklid chodníků již ale dva týdny probíhá.

Zároveň se zahájením úklidu komunikací musejí řidiči opět počítat s tím, že budou instalovány značky zákazu parkování v konkrétním termínu. „Město Litoměřice bude i nadále odtahovat vozidla nerespektující dopravní značení podle starých pravidel," upozornil místostarosta Jan Szántó.

Dálší zprávy z Litoměřic čtěte ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: litomerice.cz

Ing. Petr Beitl byl položen dotaz

Ukrajina

Dobrý den, co si myslíte o novém mobilizačním zákonu na Ukrajině? A měli bychom ,,vyhostit" Ukrajince, kterých se to týká? Mně to přijde nehumánní, Češi v minulosti (např. za okupace) taky ve velkém emigrovali a podle všeho se ani teď nehrnou do armády, a to nejsme ve válce. Ani já bych do války své...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Louny sečou trávu způsobem šetrnějším k životnímu prostředí

10:04 Louny sečou trávu způsobem šetrnějším k životnímu prostředí

Jak pomoci k zadržení vody v půdě a v boji se suchem, je otázkou a pro města naléhavou výzvou. Kvůli…