Mladá Boleslav: Můžete ještě hlasovat v anketě Desatero problémů města 2011

11.08.2011 14:20

V anketě máte možnost zakliknout vždy maximálně jeden či dva problémy a navíc připsat jeden svůj.

Mladá Boleslav: Můžete ještě hlasovat v anketě Desatero problémů města 2011

Ještě do 31. srpna mají občané poslední možnost vyslovit názor v anketě na výsledky Desatera problémů z Fóra Zdravého města, které se konalo 2. června.2011 ve Vzdělávacím centru Na Karmeli.

V diskusi u osmi tématických stolů definovala přítomná veřejnost celkem 16 problémů. V anketě máte možnost zakliknout vždy maximálně jeden či dva problémy a navíc připsat jeden svůj. Hlasováním veřejnosti dojde k ověření Desatera problémů a do finálové tabulky k řešení pro vedení města postoupí pouze deset problémů. Výsledky budou zveřejněny 9.září politikem Zdravého města a náměstkem primátora Danielem Markem na tiskové konferenci.

Anketu naleznete na internetových stránkách Zdravého města Mladá Boleslavi - viz http://zmmb.cz/index.php?option=com_breezingforms&Itemid=100.

Průběžné výsledky hlasování v anketě mžeme nalézt na odkazu - http://zmmb.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=76&Itemid=101.

Organizátoři ankety žádají hlasující, aby vždy označili maximálně dva problémy z uvedených 17 položek, vícečetná hlasování budou neplatná.

Další zprávy z vašeho města čtěte ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mb-net.cz

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tábor ošetřuje stromy na třídě 9. května pneumatickým rýčem

16:31 Tábor ošetřuje stromy na třídě 9. května pneumatickým rýčem

Na třídě 9. května provádějí zaměstnanci Technických služeb Tábor (TST) od 2. května 2024 ošetření k…