Ocenění za nejlepší webové stránky putuje do Hradce Králové

06.04.2011 10:40

Prestižní ocenění Zlatý erb 2011 v kategorii nejlepší webová stránka města a také Zvláštní cenu ministra vnitra za nejlepší bezbariérový přístup na webové stránky při soutěži Zlatý erb získalo město Hradec Králové.

Ocenění za nejlepší webové stránky putuje do Hradce Králové

Ceny byly předány v rámci mezinárodní čtrnácté konference Internet ve státní správě a samosprávě v královéhradeckém Aldisu.

Městský webový portál www.hradeckralove.org přitom slavil před měsícem první rok ostrého provozu v novém grafickém a funkčním kabátě. Aktualizaci a údržbě webových stránek města se věnuje více než 25 proškolených editorů ze všech magistrátních odborů. K odběru čerstvých informací či nových článků se může přihlásit každý, kdo projde jednoduchou registrací a nebo použije technologii RSS. Vybrané články jsou zveřejněny také v anglické verzi. V nadcházejícím období se chystá několik komplexních projektů, které by měly webový portál rozvinout a více zpřístupnit občanům.

Kategorie hodnocených webových stránek municipalit byly rozděleny do dvou skupin. V první, ve které porota hodnotila města a jejich webové portály, se městem Hradec Králové umístila Jihlava a Vsetín. Druhou skupinou, neméně důležitou, byly obce, kde zvítězila obec Okříšky. Druhou obcí Libochovany a třetí skončilo nedaleké Blešno.

Hradec Králové zabodoval i v soutěžním klání Zlatého erbu s názvem Zvláštní cena ministra vnitra udělená ministrem Radkem Johnem za nejlepší bezbariérový přístup na webové stránky. I tuto cenu porota přiřkla Hradci Králové.

Konference ISSS trvá do úterního večera a celkem si přítomní vyslechnou asi 250 přednášek. V budově Aldisu je přítomno více jak 2000 účastníků veletrhu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Hradeckralove.org

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Blíží se zápisy do mateřských škol

7:37 Jihlava: Blíží se zápisy do mateřských škol

Zápisy do školek Mozaika, Demlova 28 a Nad Plovárnou se uskuteční ve dnech 6. a 7. května. Volných j…