Pardubice: Přijďte říci své k rozvoji Dukly

12.10.2014 14:41

Město chce v dohledné době změnit tvář dvou atraktivních lokalit v pardubickém sídlišti Dukla. Připravuje koncepci rozvoje lesoparku na Dukle a areálu Městského atletického stadionu. Chce znát nejen názor odborníků, ale také obyvatel města, proto pořádá v úterý 14. října veřejná setkání k oběma projektům.

Pardubice: Přijďte říci své k rozvoji Dukly
Foto: pardubice.eu
Popisek: Pardubická radnice

Lidé, kteří chtějí promluvit do budoucnosti lesoparku, se sejdou v základní škole Josefa Ressela v 17:00. V této fázi přípravy tohoto projektu sbírají organizátoři náměty na to, jak by mohl být prostor revitalizován a upraven zejména pro volnočasové aktivity obyvatel.

V 18:30 se bude ve škole hovořit o projektu sportovního areálu. Názory veřejnosti mají přispět k vytvoření zadání, která sportoviště pro výkonnostní i rekreační sportovce by se zde mohla nacházet, jak by měla nová sportoviště vypadat, aby co nejvíce vyhovovala potřebám současného sportu, zda by areál měl být více otevřený veřejnosti, nebo zda by mohl sloužit také dalším sportům.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pardubice.eu

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

16:29 Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

Letní program akcí stezky Industry Open startuje v polovině května. Návštěvníkům se po loňském úspěc…