Plzeň: Již potřetí vydává město Katalog sociálních služeb

19.07.2011 16:20

Již potřetí vydává Plzeň Katalog sociálních služeb. Jde o rozšířenou verzi.Za dobu pěti let se tato vydávaná a pravidelně aktualizovaná publikace stala nepostradatelným pomocníkem nejedné instituci pracující s lidmi, ale především Plzeňanům, kteří odpovídající sociální službu pro sebe či své blízké právě hledají.

Plzeň: Již potřetí vydává město Katalog sociálních služeb

Všem, kteří hledají službu, radu nebo dlouhodobou péči (ale nejen jim), přichází na pomoc nový Katalog sociálních služeb v Plzni, jehož aktualizovanou verzi vydává v těchto dnech Odbor sociálních služeb Magistrátu města Plzně.

Jde již o třetí katalog organizací, které na území města Plzně poskytují a nabízejí své služby sociálního charakteru a které městská správa ve většině finančně podporuje. Za dobu pěti let se tato vydávaná a pravidelně aktualizovaná publikace stala nepostradatelným pomocníkem nejedné instituci pracující s lidmi, ale především Plzeňanům, kteří odpovídající sociální službu pro sebe či své blízké právě hledají.

„Ve srovnání s historicky prvním katalogem z roku 2006 je ten současný objemnější. Zvětšil se co do formátu, tak i co do počtu stran o téměř 100%. To jen dokladuje, že síť sociálních služeb poskytovaných na území města Plzně se za dobu pěti let rozrostla a tedy i zkvalitnila. Nový katalog přináší téměř dvě stovky služeb, které může kdykoliv kdokoliv z nás potřebovat," konstatuje Alena Hynková, vedoucí odboru sociálních služeb.

Katalog je financován z rozpočtu města Plzně. Náklad ve výši 20 000 výtisků bude veřejnosti k dispozici zdarma na úřadech městských obvodů, veřejných institucích nebo v organizacích poskytujících sociální služby. Jeho distribuce na všechna veřejně dostupná místa v Plzni začíná dnes a potrvá do 31. července 2011.

Další zprávy z Plzně čtěte ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: plzen.eu

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Společné jednání rad. Město s krajem si vycházejí vstříc

11:33 Pardubice: Společné jednání rad. Město s krajem si vycházejí vstříc

Některé projekty v krajském městě se neobejdou bez dobré spolupráce a komunikace mezi krajem a měste…