Češka: ANO, ANO? ANO!

22.01.2018 15:57

ANO – bude líp, jen zapomněli uvést kdy a jak nás nalákat, ANO? – makají a proč?, ANO! – o to jim jde!

Češka: ANO, ANO? ANO!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Budova Strakovy akademie

ANO – bude líp, jen zapomněli uvést, kdy a komu. Dle veřejně sdílených indicií bude lépe jen lidem napojených na dominantní potravinářskou a zemědělskou firmu, přátelům či zakládajícím členům hnutí. Řadovým zaměstnancům a sympatizantům hnutí, těm líp už bylo. I když nás tak hezky barevně lákají, abychom se k nim přidali. Je totiž dost možné, že potřebují někoho na úklid po bohabojných oslavách, nebo druhořadé kariéristy, na které budou moci shodit neúspěch, jelikož ONI to s námi myslí dobře a makají.

ANO? – je veliká otázka, pro koho vlastně makají a zda nemakají jen pro někoho. Pokud chtějí řídit stát jako firmu, není účelem vydobýt maximální zisk pro vlastníky?

ANO! – za současné situace, kdy hnutí se ziskem 30 % obsazuje 100 % veřejných funkcí, eliminuje možnou konkurenci a za podpory hradních pánů začíná ve hnutí zlatá horečka. Tímto tempem lze rychle sklouznout z demokracie do plutokracie, ale pevně věřím, že se chtějí jen historicky znemožnit a vytěžit z minima maximum, než jim na to přijdou. O to dnes přesně jde!

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…