Chalupa (ANO): Veřejnoprávní média a speciálně ČT

15.03.2018 5:36

Kdypak se šéfové veřejnoprávních medií přihlásí dobrovolně a eticky k povinnostem "veřejného funkcionáře" = přiznání majetku před a v průběhu funkce (na jeho konci)?

Chalupa (ANO): Veřejnoprávní média a speciálně ČT
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Bohuslav Chalupa, poslanec ANO

Úplně blbí, pracující Češi by se určitě divili, co nám to v Praze vyrostlo za "elitu", a asi by se mohli dost naštvat = expresivně nasrat - rozumím tomu správně? Takže jim nebudeme lhát, jen jim to neřekneme - to si fakt už děláte z lidí srandu (nechci být vysloveně vulgární). 

Ředitel veřejnoprávního media, placeného a odměňovaného z daní občanů - těch co fakt pracují a odvádějí ty daně, malá mediální mafie, která určuje kdo, proč a a za co co natočí a kdo naopak ne, kdo dostane prachy, aby potom mohl v existenční jistotě o které se jiným může jenom zdát, vyřvávat na náměstích o demokracii, takto mluví o národu, který na evropském kontinentu uhájil svou existenci po tisíce let!

Uvědomuje si to vůbec, co se to tu, v tomhle Kocourkově vlastně děje?! Jsem zvědav na aktivitu a konání Rady pro rozhlasové a televizní vysílání. Mimochodem, kdypak se šéfové veřejnoprávních medií přihlásí dobrovolně a eticky k povinnostem "veřejného funkcionáře" = přiznání majetku před a v průběhu funkce (na jeho konci)? Třeba bychom se divili jak někdo vynalezl "legální" klonování bankovních účtů...možná i "nobelovka"...

Převzato z profilu.

Ing. Bohuslav Chalupa

  • BPP
  • velmi nespokojený občan
  • kontrolní výbor

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

19:05 Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

Evropským parlamentem prošla opožděná reakce na zemědělské protesty. Návrhy byly ale šité horkou jeh…