Chmelík (TOP 09): Výsledek dva mandáty v Liberci je pro TOP 09 úspěch

16.10.2018 15:08

Komunálními volbami vyvrcholilo naše půlroční společné úsilí o obhájení pozice, které TOP 09 v libereckém regionu má.

Chmelík (TOP 09): Výsledek dva mandáty v Liberci je pro TOP 09 úspěch
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

Debaty o formě naší účasti ve volbách byly nelehké, jsem ale rád, že se nám podařilo shodnout se na volebním spojení s kolegy z SLK - věřím, že máme společné nejen priority, ale i přístup k politice a dohodám.

Konečný volební výsledek přesahující 32 % je vynikající a pro TOP 09 znamená dva mandáty v zastupitelstvu našeho města. Jste spokojení? Já ano.

Ve volbách jsme tedy uspěli, ale řekněme si jasně - to nám nemůže stačit. Čeká nás všechny další práce - nejen v zastupitelstvu, ale hlavně mezi veřejností. TOP 09 se musí otevřít, musíme lidem ukázat, že „topka“ je tradiční, slušnou a konstruktivní stranou, že i na komunální úrovni lze s námi diskutovat. Máme příležitost lidi přesvědčit, že nemáme svůj program postavený na kritice, ale na prioritách, které chceme prosadit. Musíme ukázat lidem, že se umíme spojovat a pomáhat nalézat konstruktivní kompromisy.

Vím, že TOP 09 je stranou s jasným programem a skvělými lidmi. Prosím, pojďme společně více pracovat a ukázat veřejnosti, jaké hodnoty reprezentujeme. Říkejte dál svoje názory, nápady, komentáře, přijďte na naše společná setkání (schůze, výbory, sněmy) a zapojte se do práce jak ve strukturách TOP 09, tak i v komisích a organizacích Liberce..

To, jaká TOP 09 je a bude, ovlivňujeme my sami. O našich kvalitách ale musíme přesvědčit veřejnost - ty co nás neznají a nežijí blízko nás. To bude naše práce pro příští měsíce a roky.

Jsem hrdým členem TOP 09 a děkuji všem těm, kteří jsou s námi.

ZDENĚK CHMELÍK, LIBERECKÝ ZASTUPITEL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Gregorová (Piráti): Obchod se zbraněmi bude pod lepší kontrolou

14:07 Gregorová (Piráti): Obchod se zbraněmi bude pod lepší kontrolou

Europoslanci dnes schválili vylepšená opatření pro dovoz, vývoz a tranzit střelných zbraní, jejich k…