Feri (TOP 09): Selhali jste u všeho, na co jste sáhli

19.01.2021 21:03

Projev na 79. schůzi Poslanecké sněmovny 19. ledna 2021 – Informace vlády o očkovací strategii

Feri (TOP 09): Selhali jste u všeho, na co jste sáhli
Foto: Hans Štembera
Popisek: Teplický radní Dominik Feri

Vážené kolegyně, vážení kolegové,

no tak to poslední, co jsem si představoval, že tady dneska uvidím, bude to, že vládní poslanci fňukají, že kritizujeme vládní rezervační systém. Co máme dělat? Máme říct je to báječný, je to zalitý sluníčkem, dejte další státní vyznamenání? To jste se zbláznili, ne?

Když nás tady kritizujete, že nepředkládáme žádné vlastní řešení, tak co máme dělat? Vždyť vy máte ty stovky úředníků, vy máte to ministerstvo. Co tam ty lidi dělají? To je přece vaše úloha, vy jste vláda, vy vládnete. My jsme opozice, my oponujeme, ale předkládáme i vlastní řešení, které bohužel ignorujete.

Takže ano, kritizujeme vás, protože jste selhali. Selhali jste u vládní očkovací strategie, u rezervačního systému. Selhali jste u kompenzačních dotačních systémů. Selhali jste u všeho, na co jste sáhli. Tak se nedivte. Ale je to vaše odpovědnost, vy máte ty stovky úředníků, vy máte ty lidi, tak se nedivte, že pak tady za to dostáváte.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Ukrajinský poddaný vysvětluje lámanou angličtinou senilnímu staříkovi

12:05 Rajchl (PRO): Ukrajinský poddaný vysvětluje lámanou angličtinou senilnímu staříkovi

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návštěvě premiéra Fialy v Bílém domě.