Hašek (ČSSD): Dnes ze země příběhů...

09.11.2021 16:21 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k novinkám na politické scéně

Hašek (ČSSD): Dnes ze země příběhů...
Foto: Archiv ČSSD
Popisek: Emeritní hejtman a předseda Asociace krajů ČR Michal Hašek

Prezident republiky pověřil profesora Petra Fialu jednáním o sestavení vlády. Senát nebude aktuálně jednat o aktivaci čl. 66 Ústavy. Jana Maláčová se lidem podle mne správně omluvila za selhání vlády, a zejména MPO a ERÚ ve věci krachu dodavatelů energií a z toho vyplývajících vážných problémů. Andrej Babiš za to Janu Maláčovou úplně zbytečně zkritizoval.

Ministerstvo zdravotnictví nasazuje brutální mediální kampaň na podporu očkování s morbidními fotografiemi zemřelých či vážně nemocných pacientů s COVID-19. Má být tečkou za přeplněním nemocnic, podle mne je spíše smutnou tečkou za působením Adama Vojtěcha v čele resortu zdravotnictví.

Mimochodem, dnes na něj bylo podáno trestní oznámení za porušení povinnosti při správě majetku z nedbalosti za nikdy neaktivovanou nemocnici v Letňanech, která stála erár téměř sto milionů korun, a nejenže v ní nebyli pacienti, ale chyběl i potřebný personál.

A to je pro dnešek všechno ze země příběhů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Ing. Petr Beitl byl položen dotaz

Ukrajina

Dobrý den, co si myslíte o novém mobilizačním zákonu na Ukrajině? A měli bychom ,,vyhostit" Ukrajince, kterých se to týká? Mně to přijde nehumánní, Češi v minulosti (např. za okupace) taky ve velkém emigrovali a podle všeho se ani teď nehrnou do armády, a to nejsme ve válce. Ani já bych do války své...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nejedlová (Zelení): Chceme nabízet konkrétní poctivá řešení, ne jen laciný populismus

14:21 Nejedlová (Zelení): Chceme nabízet konkrétní poctivá řešení, ne jen laciný populismus

Modernizace evropského hospodářství a infrastruktury, zvyšování kvality života a energetická soběsta…