Hnutí ANO 2011 má na Vysočině nové vedení

21.01.2018 14:39

Novou krajskou předsedkyní hnutí ANO 2011 je Monika Oborná z Třebíčska.

Hnutí ANO 2011 má na Vysočině nové vedení
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

Předsedkyní krajské organizace se stala poslankyně Monika Oborná z Třebíčska a 1. místopředsedou je Josef Kott z Pelhřimovska. Místopředsedové jsou: Radek Zlesák ze Žďárska, Jiří Pokorný z Jihlavska a Jan Nosek z Havlíčkobrodska.

Monika Oborná získala čtyři nominace z pěti oblastí. „Je to pro mě velký závazek, protože povedu nejsilnější politické hnutí v zemi do komunálních voleb. Post předsedkyně přijímám se slibem, že do práce, která nás čeká, dám veškerý svůj čas a energii,“ prohlásila po zvolení nová krajská předsedkyně Oborná. Doplnila, že prioritou nyní bude příprava na komunální volby: „Chceme do čela kandidátek postavit schopné osobnosti, které budou zodpovědně vykonávat posty starostů a také primátorský post v Jihlavě.“

Začátkem února novou předsedkyni čeká setkání krajských předsedů za hnutí ANO 2011 z celé České republiky. Právě tam budou řešit strategii a přípravu komunálních voleb.

Oborná se chce na Vysočině zaměřit na posílení členské základny a také daleko intenzivněji prezentovat práci členů hnutí ve veřejných funkcích. Podle ní tito lidé odvádějí skvělou práci a je potřeba ji umět také ukázat a připomínat veřejnosti. Za cíl si klade také užší propojení krajských politiků za hnutí ANO 2011 s vrcholovými politiky.

Kdo je Monika Oborná

Poslankyně hnutí ANO 2011, členka mandátového a imunitního výboru, dále členka hospodářského výboru a zemědělského výboru. Je členka Předsednictva hnutí ANO 2011 a nově krajská předsedkyně na Vysočině. Zastává také post zastupitelky v Náměšti nad Oslavou.

Pochází z Březníku u Náměště, vystudovala Agronomickou fakultu v Brně, pracovala jako projektová manažerka v Agro 2000. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Orbán - Musíme Evropu zachránit před novodobými soudruhy

14:07 Senátorka Zwyrtek Hamplová: Orbán - Musíme Evropu zachránit před novodobými soudruhy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k čtvrtečnímu projevu maďarského premiéra Viktora Orb…