Krumer (SPO): Žili jsme před dotacemi, budeme žít i po nich

17.01.2018 15:01

Zachovat si suverenitu, ochranu našich hranic, odmítnout diktát, vyhrožování a žaloby od EU, včetně odmítnutí korupčních dotací a DUBLINU IV. Šancí, jak si sami rozhodovat o naší budoucnosti, je volit prezidenta, který hájí zájmy naší země

Krumer (SPO): Žili jsme před dotacemi, budeme žít i po nich
Foto: stranaprav.cz
Popisek: Vladislav Krumer (SPO)

Ten, kdo mění suverenitu a svobodu naší země za dotace a diktát byrokratů EU, ignoruje tím naší ústavu a zákony. Dopouští se trestného činu a měl by být za to spravedlivě „odměněn“. Evropskou unii tím, že neexistuje ochrana hranic, pokud jsme jejími členy i naši zem, ohrožuje organizovaná a nezvladatelná migrační pohroma. K tomu přičteme ještě vyhrožování a podávání žaloby od diktátorů EU za to, že si chceme chránit naši kulturu, svobodu a bezpečnost občanů. EU nás chce trestat za to, že odmítáme její přerozdělování nelegálních migrantů ze zemí s jinou kulturou a zvyklostmi, s nemocemi, na které není naše generace adaptována, že si chceme sami rozhodovat, koho do naší země přijmeme. Jenom hlupák, ignorant, anebo uplacený politik, tomu může přihlížet, případně tuto likvidační politiku prosazovat. Vyhrožují, že nám odeberou dotace z EU. Naopak nám více prospěje, než ublíží, když se sami vzdáme dotací od EU, které pokřivují podnikání, vytvářejí korupční prostředí a značná část z nich jde na činnosti, které nepotřebujeme.

V současné době to máme ve svých rukou. Nesmíme podlehnout hysterické propagandě ČT a dalších kavárenských médií, které propagují všehoschopného Drahoše a urážejí a pomlouvají našeho prezidenta Miloše Zemana. Drahoš prosazuje rychlé přijetí krachujícího EURA, podporuje DUBLIN IV., akceptuje vyhrožování a ponižování naší země od politiků EU, podporuje přijímání nelegálních migrantů, odmítá referendum o setrvání v EU a peníze na kampaň dostává od těch, kteří prosazují globalizaci, a mají touhu nedemokraticky vládnout světu výhradně pro svoje zájmy.

Máme několik dnů na to, abychom zabránili této partě vládnout. Proto cesta k tomu, jak si zachovat státní suverenitu a bezpečnou Českou republiku, bude opětovná volba Miloše Zemana prezidentem ČR na další období. Nesmíme tuto historickou možnost promarnit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hájek (STAN): Nejúrodnější půda se už nebude plošně měnit v parcely pro obchoďáky

4:32 Hájek (STAN): Nejúrodnější půda se už nebude plošně měnit v parcely pro obchoďáky

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ochraně půdy.