Okamura: Nemá smysl dlouze komentovat každý výkřik, který nemá hlavu ani patu

06.01.2018 17:44

Komentář na facebookovém profilu k blogu Jiřího Pehe:

Okamura: Nemá smysl dlouze komentovat každý výkřik, který nemá hlavu ani patu
Foto: ReproFoto: Facebook
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura.

Mediálně protežovaný reprezentant elit politolog Jiří Pehe začal zcela nehorázně veřejně urážet naše občany, kteří mají jiný názor, než ten jeho správný „multikulturní probruselský“. Podobně jako on se k občanům chovají i další tzv. politologové a různí rádoby experti či vzdělanci. Jiří Pehe je člověk spojený s penězi George Sorose, a blízký spolupracovník Bohuslava Sobotky a Václava Havla. Na svém blogu rozebírá, proč u nás vítězí strany a hnutí, které podle něj obchodují se „strachem z migrantů, strachem z EU a vlastně ze všeho cizího“. Jiří Pehe to vysvětluje „vše prostupující průměrností“ Čechů. A Jiří Pehe dále v urážkách občanů pokračuje. Česká společnost se dle něj „ustrašené krčí ve své kotlině“, je podprůměrná a provinciálně ponořena do sebe. Dále Pehe říká, že: „V národě, kde si většina lidí mimo vysmívanou ‚kavárnu‘ nedokáže přečíst nebo poslechnout nic v nějakém cizím jazyku, je tato cesta do ještě větší izolace poměrně snadná.“ Chováme se prý jako zakomplexovaný teenager, který „rodičům“ ze západu okopává kotníky a pohrdá jejich standardy.

Co na tuto aroganci elit říct? Myslím, že nemá smysl dlouze komentovat každý výkřik, který nemá hlavu ani patu. V Evropě jsou miliony muslimských migrantů, milióny z nich touží Evropu islamizovat a v podstatě pravidelně páchají teroristické útoky i běžnou kriminalitu. Je namístě mít obavy a je namístě pracovat na nějakém řešení. Tvářit se, že muslimské nebezpečí neexistuje, nemůžeme a nesmíme, protože výsledkem jsou vždy jen další mrtví. Ignorovat fakta může „intelektuál“ v kavárně, ale určitě ne odpovědný politik. A my v SPD odpovědnou politiku děláme a budeme dělat.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Chceme všestranně podpořit pracující rodiny s dětmi a stimulovat porodnost

6:23 Rozvoral (SPD): Chceme všestranně podpořit pracující rodiny s dětmi a stimulovat porodnost

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci…