Okamura (SPD): Nelegálních imigrantů na našem území přibývá

31.10.2021 15:39 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k nelegální migraci

Okamura (SPD): Nelegálních imigrantů na našem území přibývá
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Policie zadržela další muslimské migranty z Afghánistánu a Pákistánu. ČTK informovala, že středočeští policisté zadrželi pět migrantů z Pákistánu a Afghánistánu, kteří se dostali do Česka na korbě kamionu. Odhalil je rumunský řidič po otevření nákladového prostoru v logistickém areálu v Říčanech u Prahy. Hnutí SPD dlouhodobě požaduje ostrahu našich hranic.

Podle mluvčí středočeské policie Vlasty Suchánkové bylo letos na území Středočeského kraje zachyceno 129 migrantů, nejčastěji na dálnici D1 a při vykládce zahraničních kamionů v areálech různých firem. Ve všech případech šlo o muže kolem 25 let, nejčastějšími zeměmi původu byly Afghánistán, Maroko, Alžírsko či Pákistán.

Nelegální migrace v České republice letos prudce vzrostla. Policie v ČR za první pololetí odhalila 5430 cizinců, kteří byli v zemi nelegálně. Proti loňsku jde o více než dvojnásobný nárůst. Při takzvané tranzitní migraci šlo především o Afghánce, Syřany a Maročany. A pak že prý u nás žádní imigranti nejsou...

Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Kovářová: Justiční tabu aneb O čem se nemluví

16:02 Senátorka Kovářová: Justiční tabu aneb O čem se nemluví

Mé vystoupení na kulatém stole nazvaném Kárné řízení a jeho nová perspektiva, který proběhl 25. dubn…