Paroubek: Johnův náměstek Franc přítelem Ďurička

23.02.2011 13:44

Jakýsi producent jménem Jakub Horák udělal v sobotních Lidových novinách recenzi knihy B. Ďurička Kočkoviny.

Paroubek: Johnův náměstek Franc přítelem Ďurička

Lidové noviny ukázaly, proč někteří mně tehdy neznámí lidé usoudili, že je lepší Ďuričkovo „dílo" dát do oběhu až po volbách do sněmovny. Také J. Horák totiž podlehl pokušení a ve své recenzi provedl kompilaci téměř všech nesmyslů, které se v Ďuričkovo knize (na jejích 350 stranách) objevily v souvislosti se mnou. Snad jen jednu informaci zapomněl uvést a sice, že Ďuričko podle svých představ chodil na pivo s mou bývalou ženou Zuzanou do smíchovských hospod. Chci jen dodat, že Zuzana už asi třicet let nepije žádný alkohol. Také ten skeč, jak jsem sestavoval s Ďuričkem vládu opravdu stál za zaznamenání. Opravdu fantazmagorické třeštění.

Panu producentovi tedy stálo zato, aby popsal Ďuričkovy bláboly o mě, o politicích náležejících k vládním stranám už mu to tak nejde.

Uvádí sice jejich jmenný rejstřík, ale jen některých. Proč neuvádí např. jméno jednoho z úhlavních přátel B. Ďurička Jiřího France? Je to proto, že Jiří Franc byl bankéřem zkrachovalé IPB, dokonce šéfem její pražské pobočky? Podle Ďurička Franc poskytoval úvěry za provize. Samozřejmě tomu nevěřím. Dnes je Johnovým náměstkem, předtím byl vrchním ředitelem u V. Bárty, není tedy už dinosaurem z IPB a hraje důležitou roli ve vládní grantové agentuře. Prostě prošel reinkarnací.

Já pochopitelně ze zásady nevěřím tomu, co píše frustrovaný a zatrpklý odsouzený vrah. A panu producentovi radím totéž. Nelze říci, že to, co Ďuričko píše o Paroubkovi je v pořádku a bude se to dávat k lepšímu. A o jiných se psát pro jistotu nebude vůbec.

Lidové noviny a případné další recenzenty Ďuričkova díla chci ubezpečit, že pokud příště budou psát jen o J. Paroubkovi, hned přispěchám se jménem dalšího politika ze stran koalice. Ďuričko často ke jménům připojuje závažná obvinění...Pro lidi to bude zajímavé.

Více:
Nastydly mi ledviny, zuří policistka. A bude hůř. Kvůli Kaddáfímu

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice