Paroubek: Občanům i naší zemi mám stále co nabídnout

03.02.2014 13:00

Na doméně Paroubek.cz byl spuštěn web k volbám do Evropského parlamentu.

Paroubek: Občanům i naší zemi mám stále co nabídnout
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Paroubek

Strana LEV 21 – Národní socialisté spustila na internetové doméně www.paroubek.cz novou podobu webových stránek, která je zaměřena na kandidaturu Jiřího Paroubka v čele kandidátky LEV 21 ve volbách do Evropského parlamentu. Dosavadní osobní stránky Jiřího Paroubka budou až do květnových voleb do Evropského parlamentu v novém designu.

Web Paroubek.cz bude oficiální součástí předvolební kampaně strany LEV 21 a budou zde prezentovány jak programové, tak i názorové články a stanoviska, které se budou vztahovat právě k tématu Evropské unie a cílům, které chtějí na půdě Evropského parlamentu v případě zvolení prosazovat zvolení zástupci národních socialistů.

„Tuto formu prezentace na doméně Paroubek.cz jsme zvolili kvůli známosti našeho volebního lídra, kterým je předseda strany a bývalý premiér Jiří Paroubek. Ten se také stane hlavní tváří naší volební kampaně, kterou v současné době připravujeme,“ řekla ke spuštění webu šéfka volebního týmu strany Kateřina Průdková.

Na internetových stránkách je již nyní k nalezení nultá varianta kandidátní listiny LEV 21. Jednotliví kandidáti, jejichž složení se pochopitelně ještě může změnit, jsou prozatím řazeni dle abecedy. Vedle přehledu kandidátů lze na webu nalézt i fotogalerii zachycující zajímavá mezinárodní setkání Jiřího Paroubka s významnými osobnostmi světové politiky z nedávné doby. Na stránkách samozřejmě nechybí ani program strany pro volby do Evropského parlamentu, v široké i stručné verzi. Přibývat budou i názorové články na aktuální témata.

„Byl jsem zvolen lídrem naší strany pro tyto volby a velmi si toho vážím. Chci občanům nabídnout své zkušenosti z mezinárodní politiky. Setkal jsem se v nedávné minulosti s celou řadou významných politiků a političek a vedl jsem mnoho jednání na mezinárodní úrovni, zejména s představiteli zemí EU. Asi nejpříjemnější zkušeností, kterou jsem kdy s představiteli zemí EU udělal, bylo v závěru roku 2005 dojednání peněz z evropských fondů na léta 2007-2013 v objemu 30,6 mld. eur, tedy v tehdejším kurzu cca 900 mld. Kč. Nejvíce na občana ze všech 27 států EU. Občanům i naší zemi mám stále co nabídnout a rád bych své zkušenosti uplatnil ve prospěch České republiky na půdě Evropského parlamentu. To se také pokusím lidem sdělit v předvolební kampani,“ řekl ke své kandidatuře předseda LEV 21 a lídr strany pro volby do EP Jiří Paroubek. 

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: NS - LEV 21

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

22:12 Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k médiím.