Pekarová Adamová (TOP 09): Nesmíme dopustit, aby tato země ztratila perspektivu a budoucnost

08.10.2021 20:13 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k volbám do Poslanecké sněmovny

Pekarová Adamová (TOP 09): Nesmíme dopustit, aby tato země ztratila perspektivu a budoucnost
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová

Vážení voliči a voličky,

dovolte mi, abych se na Vás naposledy obrátila s naléhavou prosbou.

V říjnu 2020 jsme společně s Petrem Fialou a Marianem Jurečkou podepsali memorandum o spolupráci a slíbili Vám, že společně dáme České republice naději a vyvedeme ji z krize. Udělali jsme pro to maximum. Překonali jsme vše, co nás odlišuje, abychom našli více toho, co nás spojuje. A to pro naši zemi, pro Vás a pro každého, kdo si přeje změnu. Změnu, kterou naše republika po dlouhých letech marasmu a neschopnosti vládních činitelů potřebuje.

Během následujících 24 hodin to bude na Vás. Právě Vy se budete spolupodílet na dalším směřování naší země. A já věřím, že šanci na opravdovou politickou změnu nepromarníte. Že díky Vám naši zemi opět povedou lidé kompetentní, slušní a zodpovědní. Lidé, kteří nepracují ve prospěch jednoho oligarchy, ale ve prospěch celé společnosti. A já Vám můžu s jistotou říct, že za koalici SPOLU v každém kraji kandidují kvalitní osobnosti s vizí země, ve které neprofituje jen pár vyvolených. S programem, který myslí za horizont jednoho volebního období a nabízí férovou cestu.

Českou republiku bez přehánění čeká v následujících letech boj o vlastní identitu, hodnoty a budoucnost. Máme poslední šanci opět se zařadit mezi vyspělé demokratické země, ve kterých si jedni nejsou před zákonem rovnější než jiní. Já věřím, že to dokážeme. Že budeme opět zemí pro všechny. Pro úspěšné a talentované, které je potřeba podpořit v jejich dalším růstu. Pro mladé rodiny, které nikdy v minulosti neměly tak složité podmínky pro start do společného života. Pro podnikatele i zaměstnance, pro studenty i seniory, i pro ty, kteří se ne vlastní vinou ocitli v životě na kolenou.

Vážení přátelé,

chtěla bych Vás požádat o důvěru. Svou volbou máme všichni jedinečnou šanci dát Česko znova dohromady. Mohu Vám slíbit, že každý hlas pro číslo 13, tedy pro koalici SPOLU, je předpokladem toho, že se nám to povede. Po dlouhých letech stagnace a chaotického rozhodování současné vlády nesmíme dopustit, aby tato země ztratila perspektivu a budoucnost. Nabízíme Vám naději a opravdovou politickou změnu. Bez Vás to ale nezvládneme, přijďte prosím k volbám.

Děkuji Vám za podporu!

Vaše Markéta Pekarová Adamová

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…