Petice: V cizině jez co ti chutná, doma jez co ti dají

12.07.2015 15:03 | Zprávy

Článek na idnes ohledně srovnání "stejných" produktů koupených na západ od našich hranic a u nás, které vykazují rozdílnou kvalitu za stejnou cenu a vysvětlení ze strany výrobců, že to tak chceme, bych rád výrobce upozornil, že se možná něco změnilo. Já osobně to tak nechci a jednoznačně mohu prohlásit, že mně chutnají ty poctivé výrobky nikoliv ty z náhražek.

Petice: V cizině jez co ti chutná, doma jez co ti dají
Foto: Hans Štembera
Popisek: Uzeniny, ilustrační foto

Chápu, že se výrobci snaží vyhovět našim přáním, a proto nás doteď krmí drůbežím separátem. Doufám, že mé přání nezůstane osamoceno, a že se najde ještě někdo, kdo by raději kupoval opravdové potraviny a ne jejich atrapy.

Tímto my, níže uvedení oznamujeme výrobcům potravin, že nám chutná poctivé jídlo z poctivých surovin a nemusejí mít strach nám takové produkty nabízet. Vzhledem k tomu, že dle jejich vyjádření jim jde v prvé řadě o naši spokojenost, pevně věřím, že tato naše výzva je poslední část, která jim brání v tom aby nám dodávaly kvalitní výrobky s klidným svědomím, že to tak chceme.

http://ekonomika.idnes.cz/stejne-potraviny-v-cesku-a-nemecku-se-lisi-ukazal-test-pp4-/test.aspx?c=A150701_183949_test_ozr

Pokud nebudu sám, komu chutná více vepřové maso než drůbeží separát, předám výsledek petice výrobcům uvedeným v článku.

Petici můžete podepsat ZDE.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Jiří Mašek byl položen dotaz

eurokomisař

Dobrý den, když tak kritizujete potencionální nominanty na eurokomisaře, máte dojem, že ANO to s Jourovou ,,vyhrálo"? Já si třeba nejsem vědom toho, že by pro ČR něco udělala, otázkou taky je, zda je pro nás jako občany tato funkce nějak důležitá, co vlastně ten eurokomisař může udělat, když je to j...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Volby do Evropského parlamentu a neúspěch liberálů

18:02 Vích (SPD): Volby do Evropského parlamentu a neúspěch liberálů

Jednou za pět let je občanům EU dána teoretická možnost něco ovlivnit. Ve skutečnosti je to trochu i…